Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan Soyer'e heykel tepkisi: Bir heykel de Buca Metrosu için yapsın

AK Partili Kaya'dan Soyer'e heykel tepkisi: Bir heykel de Buca Metrosu için yapsın

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Pandemi Kahramanları Anıtı üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yüklendi. Kaya, "Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını iptal eden CHP'li Soyer, bu heykelle İzmir'in önemli bir sorununu daha çözdü!" dedi. AK Partili Kaya CHP'li Soyer'e bir de öneride bulundu. AK Parti Milletvekili Kaya'nın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da heykel açılışına tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 19.03.2022 - 12:05

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlık emekçileri için yaptırılan Pandemi Kahramanları Anıtı geçtiğimiz günlerde açıldı. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda açılan heykel üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yüklendi.

"Bu heykelle İzmir'in önemli bir sorununu daha çözdü!" diyen Kaya, Buca Metrosu göndermesinde bulundu.

Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını iptal eden CHP'li Soyer, bu heykelle İzmir'in önemli bir sorununu daha çözdü!

Kendisine önerim, 529 Milyon TL fazlaya verilen Buca Metrosu ihalesi de hazır iptal olmuşken, yapsın bir metro heykeli "BAKAR BAKAR BİNMİŞ KADAR OLURUZ"

HIZAL DA TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Milletvekili Kaya'nın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da tepki gösterdi.

Hızal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Pandemi Kahramanları Anıtı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kıyasladı.

Hızal açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Dün Türkiye'de yaşanan iki gelişme: 1) CHP'nin İzmir'de heykel açılışı 2) Hükümetimizin 1915 Çanakkale Köprüsü açılışı Vizyon, kalite, hizmet farkı... "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.