Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ata İttifakı, ittifak protokolü YSK'ya sundu

Ata İttifakı, ittifak protokolü YSK'ya sundu

Ata İttifakı, ittifak protokolünü Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sundu. Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Adalet Partisi ile Zafer Partisi olarak, Ata İttifakı adı altında bir ittifakın işlemlerini bugün YSK’ya vermiş bulunuyoruz. Bu ittifakımız hem Türk milletine hem ülkemizin değerlerine faydalı olur diye temenni ediyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2023 - 16:44
  • Güncelleme: 24.03.2023 - 23:54

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine Ata İttifakı çatısı altında girecek. Ata İttifakı, ittifak protokolünü bugün YSK’ya sundu.

Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat, belgelerin tesliminin ardından YSK önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“BU İTTİFAKIMIZ HEM TÜRK MİLLETİNE HEM ÜLKEMİZİN DEĞERLERİNE FAYDALI OLUR DİYE TEMENNİ EDİYORUM”

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğini ilgilendiren, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Adalet Partisi ile Zafer Partisi olarak, ATA İttifakı adı altında bir ittifakın işlemlerini bugün YSK’ya vermiş bulunuyoruz. Bu ittifakımız hem Türk milletine hem ülkemizin değerlerine faydalı olur diye temenni ediyorum.”

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Karahan ise şunları söyledi:

“Adalet Partisi, bu ittifakta bulunmaktan onur duyuyor. Rahmetli Süleyman Demirel’in partisi Adalet Partisi’nin, bu ittifakla, Türkiye Cumhuriyeti’ne şu ana kadar yapmış olduğu hizmetleri Ata ittifakı ile paydaşlarımızla beraber yapmaya devam edeceğimizi umuyoruz. İttifakımız hayırlı, uğurlu olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.