Dolar 32,2793
%0.01
Euro 35,0152
%-0.2
Altın 2.477,040
%0.44
Bist-100 10.558,00
%2.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu üst üste 7. mağlubiyetini aldı

Altınordu üst üste 7. mağlubiyetini aldı

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Altınordu ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bodrumspor 2-0 kazandı. Altınordu, Bodrumspor'a da yenilerek üst üste 7. mağlubiyetini aldı.

  • Ege Postası
  • 11.12.2022 - 21:10

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Altınordu ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Bodrumspor, 2-0'lık skorla kazandı.

Bodrumspor'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Üzeyir Ergün ve 12. dakikada Celal Dumanlı kaydetti.

Üst üste 2. galibiyetini alan Bodrumspor, puanını 28'e yükseltti. Mağlubiyet serisi 7 maça çıkan Altınordu, 12 puanda kaldı.

Bodrumspor, Samsunspor'u ağırlayacak. Altınordu ise gelecek hafta BB Erzurumspor'a konuk olacak.

Maçtan dakikalar

1. dakikada sağ kanattan gelişen Altınordu atağında Ahmet İlhan'ın sert şutunda kaleci Sousa gole izin vermedi. Atağın devamında Metehan'ın vuruşunu çizgiden savunma uzaklaştırdı.

8. dakikada Bordumsporlu Imeri'nin pasıyla sağ çarprazda topla buluşan Üzeyir, sağ ayağıyla uzak köşeye yerden sert vurdu ve top ağlarla buluştu. 1-0

12. dakika kontra atağa kalkan Bodrumspor'da Imeri'nin ceza sahasından kale önüne doğru gönderirken topla buluşan Celal, savunmanın müdahalesine rağmen topu ağlarla buluşturdu. 2-0

76. dakika Altınordu'nun sağ kanattan geliştirdiği atakta Ahmet İlhan topla buluştu ve sol ayağıyla yakın köşeye çok sert vurdu ama kaleci son anda çıkarmayı başardı.

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Burak Pakkan, Ferdi Karadoruk, Mert Bulut

Altınordu: Ali Emre Yanar, Volkan Fındıklı (Dk. 81 Furkan Yöntem), Yusuf Yalçın Arslan (Dk. 14 Rahmi Salih Kaya), Kubilay Aktaş (Dk. 46 Hasan Hüseyin Acar), Metehan Yılmaz, Şeref Özcan (Dk. 65 Abdullah Soğucak), Ahmet İlhan Özek, Ali Dere, Emircan Gürlük, Rıdvan Koçak (Dk. 46 Furkan Metin), Erdi Dikmen

Bodrumspor: Sousa, Süleyman Özdamar, Samet Yalçın (Dk. 88 Yekta Kurtuluş), Kenan Özer (Dk. 80 Süleyman Güneş), İmeri (Dk. 88 Musa Caner Aktaş), Üzeyir Ergün, Mohammed, Ali Aytemur, Celal Dumanlı (Dk. 71 Koray Kılınç), Cenk Şen, Erdem Çetinkaya (Dk. 80 Erkan Değişmez)

Goller: Dk. 8 Üzeyir Ergün, Dk.12 Celal Dumanlı (Bodrumspor),

Sarı kartlar: Dk. 30 Volkan Fındıklı, Dk. 38 Rıdvan Koçak (Altınordu), Dk. 55 Erdem Çetinkaya, Dk. 89 Sousa (Bodrumspor)

Ufuk Kahraman: "Kötü giden bir süreç var"

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, kötü giden bir süreç içerisinde olduklarını ve bunu düzeltmek için çabaladıklarını söyledi.

Altınordu'nun Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Maçın başında iyi bir oyun sergilediklerini anca kalelerinde gördüğü 2 golle yenik duruma düştüklerini söyleyen Kahraman, kötü bir süreçte olduklarına vurgu yaptı. Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Ufuk Kahraman, "Hikayesi bol bir 90 dakika geçirdik. İlk yarısı fırtınayla başlayan bir maç; iyi başladığımız, gol pozisyonları bulduğumuz bir karşılaşmaydı. Ama her zaman olduğu gibi iki bireysel hata ve stoper oyuncumuzun sakatlanarak topu ıskalaması ile 2-0 geriye düştük. Ama bir tanesi boş kaleye olmak üzere net 4 gol pozisyonumuz var. Son 6 haftada en çok gol pozisyonuna girdiğimiz maçtı. İkinci yarı da direkten dönen topumuz ve kaçırdığımız bir pozisyonumuz var. Oyuncularım elinden geleni yapmaya çalıştı. 2-0'dan sonra oyundan düşmemeye çalıştı, maçı çevirmeye çalıştı ama olmadı. Kötü giden bir süreç var ve bu hikayeyi değiştirmek için her şeyi yapıyoruz, çabalıyoruz. Özellikle ön bölgede eksikliklerimiz var maalesef. Bu iki haftayı iyi geçirip, ikinci devreye iyi hazırlanmak istiyoruz. Erzurum ve Rize maçlarına iyi hazırlanıp önümüze bakmak zorundayız" dedi.

İsmet Taşdemir: "Hedeflediğimiz, arzuladığımız bir oyunu oynadık"

Bodrumspor'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Hedefledikleri, arzu ettikleri bir oyunu oynadıklarını söyleyen Taşdemir, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan İsmet Taşdemir, "Maçtan önce, hafta boyunca çalıştığımız şeyleri sahada gördüğümüzü düşünüyorum. Özellikle rakibimizin son 6 haftada puan alamamasını, bir buhran içerisinde olmasını değerlendirmeye çalıştık. Ama reaksiyon vereceklerini de biliyorduk. Maça çok iyi başladık. Baskılı başladık ve bu baskı sonucu iki gol bulduk. Daha sonra yağmurun da bastırmasıyla biraz daha dengeli bir oyun oldu. İki tane net pozisyon verdiğimizi hatırlıyorum ancak değerlendirilemedi. İkinci yarı daha da farka gidebilirdik. Özellikle Koray oyuna girdikten sonra çok net pozisyonlar kaçtı. Hedeflediğimiz, arzuladığımız bir oyunu oynadık. Neticede 3 puanı aldık; bizim için de çok kritik bir 3 puandı. 3 puan alıp döneceğimiz için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.