Dolar 32,2640
%-0.67
Euro 34,6439
%-0.47
Altın 2.413,700
%-0.37
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa’da parti tabelaları indirildi

Aliağa’da parti tabelaları indirildi

Geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi İzmir’e yeni il başkanının atanmasının ardından görevinden istifa eden Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, bugün parti ilçe binasından tabelaları indirdi ve ilçe binası boşaltıldı.

  • Ege Postası
  • 01.02.2021 - 18:49

EGEPOSTASI- İzmir İl Başkanlığı’nın kuruluşunun ardından Gelecek Partisi İzmir’de üç il başkanı değişmiş ve parti, başkan değişiklikleriyle İzmir gündemine oturmuştu.

Bir yılda üç il başkanı değişikliğinin yaşandığı Gelecek Partisi İzmir’de 4. İl başkanı ise geçtiğimiz hafta atanmıştı. Genel Merkez, kurucu üyelerden Hakan Yazar’ı 4. İl Başkanı olarak atamıştı.

Ancak il başkanının atanmasının hemen ardından partinin İzmir yapılanmasında istifalar başlamıştı.  

Partinin İzmir’de örgütlü birkaç ilçesinden olan Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan geçtiğimiz Perşembe günü partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

TABELALAR İNDİRİLDİ

İlçe eski Başkanı Alkan’ın istifasıyla birlikte ilçe yönetim kurulu üyelerinin de partiden istifa ettikleri ve birçok kişinin parti üyeliğinden çıktığı öğrenildi. 

İstifalarla birlikte Gelecek Partisi’nin 120 kişiden oluşan Aliağa üye sayısı da 10’a düştü. Bugün parti ilçe binasından tabelaları indirdi ve ilçe başkanlığı boşaltıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.