Dolar 32,3781
%-0.32
Euro 34,7809
%-0.07
Altın 2.412,490
%-0.42
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gruşçu Romanlar için toplanan paranın hesabını sordu

Başkan Gruşçu Romanlar için toplanan paranın hesabını sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’ye Roman vatandaşlar için toplanan paraların nerede olduğunu sordu.

  • Ege Postası
  • 01.02.2021 - 11:17

EGEPOSTASI- Tepecik'te, geçtiğimiz hafta yaşanan elektrik kesintisi, AK Parti ve CHP arasında iplerin gerilmesine neden olmuştu.

Bölgeye giden AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, bölge halkının sorunlarını çözdüklerini ifade ederken CHP’li yerel yönetimlerin halktan ve sorunlarından kopuk olduklarını ifade etmişti.

Bekle’ye yanıt veren CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ise, alanda olduklarını ifade etmiş ve vatandaşların faturalarını dahi ödeyemez hale geldiklerini belirterek mevcut iktidar politikalarını eleştirmişti.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Gruşçu, Romanların ikinci plana atıldığını ifade ederek Romanlar için toplanan paraların hesabını sordu.

Başkan Gruşçu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “AKP İzmir Milletvekili Cemal Bekle’ye soruyorum: Türkiye’nin dört bir yanındaki 5 yıldızlı otellerde yemeli, içmeli, gezmeli, konaklamalı toplam bütçesi 10 milyon 430 bin Euro olan (yani 92 trilyon lira) ve bakanlıklarca desteklenen SİROMA başlıklı Roman Eylem Planı hazırlandı.  Bu toplantıların tamamını takip ettiniz. İlgili bakanlıklara ve saraya ‘bunca para harcandı, Romanlar hiçbir imkandan yararlanamadı, bu plan ne oldu, #NereyeGittiBuParalar'’ diye sordunuz m? Sorduysanız cevaplarını merak ediyoruz. Sormadıysanız Roman vatandaşlarımızın da oylarıyla seçildiğiniz makamınızda onların hakkını ve hukukunu ne zaman savunmayı düşünüyorsunuz'”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.