Dolar 44,0819
%0.04
Euro 51,2569
%0.09
Altın 7.367,220
%0.16
Bist-100 13.217,00
%0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili başkanların kavgası karakolda bitti!

AK Partili başkanların kavgası karakolda bitti!

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Yasin Geçgel, Cumhuriyet Meydanı’nda birbirine girdi. Küfürlerin havada uçuştuğu kavga karakolda bitti.

  • Ege Postası
  • 11.03.2026 - 09:55
  • Güncelleme: 11.03.2026 - 11:44

Edinilen bilgiye göre olay, İncirliova Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Yasin Geçgel arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı.

KÜFÜRLER SAVURDU, KAVGA PATLADI

Tartışma kısa sürede alevlendi. İddiaya göre İlçe Başkanı Yüzbaşıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Geçgel’e küfürler savurdu. Sözlü sataşmanın ardından tansiyonun yükselmesiyle tartışma fiziksel kavgaya dönüştü. 

KARAKOLLUK OLDULAR

Meydandaki kavganın ardından taraflar soluğu emniyette aldı. Birbirlerinden şikayetçi olan iki başkan, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. İncirliova siyasetine bomba gibi düşen bu kavganın ardından AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın nasıl bir tasarrufta bulunacağı merak konusu oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.