Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan flaş 'Büyükşehir' iddiası: Oylar değişmezse hizmet yok

AK Partili Hızal'dan flaş 'Büyükşehir' iddiası: Oylar değişmezse hizmet yok

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oy çıkan köy muhtarları arayıp hizmet tehdidinde bulunduğunu ileri sürerek, "Şantaj ve montaj siyasetini propagandasının baş aktörü yapan CHP, İzmir'de muhtarlarımızı tehdit etmeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri İzmirimizin köylerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çıkan teveccühü kabul edemedi. Sandıklardan tekrar Recep Tayyip Erdoğan çıkarsa o köylere destek vermeyeceklermiş." dedi.

  • Ege Postası
  • 24.05.2023 - 16:04
  • Güncelleme: 24.05.2023 - 16:44

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oy çıkan köy muhtarlarını arayıp, 28 Mayıs’ta da aynı sonuç çıktığı takdirde o köylere destek vermeyeceğini söylediklerini iddia etti.

AK Partili Hızal, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Cumhuriyet Halk Partisi, ikinci turda gösterdiği savrulgan, tehditkar ve anti demokratik siyaseti İzmir'de çok farklı bir boyuta taşıyor. Şantaj ve montaj siyasetini propagandasının baş aktörü yapan CHP, İzmir'de muhtarlarımızı tehdit etmeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri İzmirimizin köylerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çıkan teveccühü kabul edemedi. Köy muhtarlarını arayıp "oylar değişmezse hizmet yok" diyor. Köylerdeki seçim sonuçlarını takip edeceklermiş. Sandıklardan tekrar Recep Tayyip Erdoğan çıkarsa o köylere destek vermeyeceklermiş. İzmirli hemşehrilerimiz bugüne kadar ne faydanızı gördü CHP? Köylerimize ne hizmet götürdünüz de geri alacaksınız? Yokluğunuz, İzmir için sadece faydadır. Varlığınız ise zaten engeldir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.