Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Başkan Arda'ya 'Onursal koordinatör' çıkışı

AK Partili Hızal'dan Başkan Arda'ya 'Onursal koordinatör' çıkışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’yı belediyeye onursal koordinatör olarak atandığını iddia eden bir kartvizit yayınladı. Hükümete yakın medya kuruluşlarında da haber olan konuda sosyal medyadan açıklamalardan bulunan Hızal, CHP’nin yeni dönem belediye başkanlarının benzer uygulamalarına atıfta bulunarak “İşte CHP’nin liyakat anlayışı” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.08.2020 - 13:15

EGEPOSATSI - 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sık sık gündeme gelen ve kamuoyunda tepki çeken CHP’li Belediye Başkanlarının yakınlarını belediye kadrolarına atamalarına bir yenisi daha eklendiği iddiası ortalığı karıştırdı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’yı belediyeye “Onursal Koordinatör” olarak atadığını iddia etti. Hızal, “Kafasına göre kadro uyduran Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Onursal Koordinatör” olarak eşine belediyede yer bulmuş... İşte CHP’nin liyakat anlayışı” sözleriyle CHP’nin AK Parti eleştirilerinde sıklıkla dile getirdiği liyakat anlaşına gönderme yaptı.

AK Partili Hızal'ın paylaşımı şöyle:

“Biri kendisini belediye şirketine müdür olarak atar, diğeri oğlunu genel müdür yardımcısı yapar... Şimdi de kafasına göre kadro uyduran Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Onursal Koordinatör” olarak eşine belediyede yer bulmuş... İşte CHP’nin liyakat anlayışı” ifadelerini kullandı.

 

GAZİMİR İLÇE BAŞKANI DATEPKİ GÖSTERDİ

Gaziemir Belediye Başkanı HalilArda'nın yaptığı atamaya bir eleştiri de AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serday Muçay'dan geldi. Muçay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arda'ya "Onursal Koordinatör" ne iş yapar diye sordu. 

Muçay paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 'HATA ÜSTÜNE HATA'
Gaziemir Belediyesinden müthiş buluş. Yeni bir istihdam rezervi bulundu. "Onursal Koordinatör" ne iş yapar ' 
@halilardaizmir @herkesicinCHP @kilicdarogluk @avdenizyucel"

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.