Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan Büyükşehir’e üstü kapalı mesaj: Tembellik ikliminiz değişmiyor

AK Partili Dağ’dan Büyükşehir’e üstü kapalı mesaj: Tembellik ikliminiz değişmiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir programı kapsamında Güzelyalı'da incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sel mağduru esnaf arasında geçen diyaloğu sosyal medyadan paylaştı. AK Partili Dağ, bu diyalog üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Dağ, “Dünyada iklim değişiyor ama sizin tembellik ikliminiz bir türlü değişmiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.02.2021 - 17:47

EGEPOSTASI- Bir dizi program gerçekleştirmek için dün akşam saatlerinde İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta kuvvetli yağışla oluşan selde dükkanları zarar gören Güzelyalı esnafını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'nun sohbet ettiği esnaf Saadet Körbulak, kent altyapısını eleştirmiş ve "Altyapı İzmir'de gerçekten bitik. Bir vatandaş ve esnaf olarak canım yandı bununla ilgili sizden rica ediyorum. Burada 35 senedir CHP var. Lütfen bu altyapıyı düzeltin. Sadece bir benim canım yanmadı. 2 hafta önce Karabağlar'da can yandı. Şimdi burada esnaflarla birlikte canımız yandı. Lütfen altyapıya ağırlık verin. Bu altyapının İzmir'de düzelmesi gerekiyor. Zararımın karşılanmasını istiyorum" demişti.

Vatandaşın altyapı isyanı ise AK Partili siyasetçilerin dikkatini çekti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Körbulak’ın Kılıçdaroğlu’na İzmir altyapısını eleştirdiği görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak üstü kapalı bir şekilde İzmir büyükşehir Belediyesi’ne gönderme yaptı.

Dağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “İzmirli hemşehrilerimiz nazikçe genel başkana belediyelerinin görev ve sorumluluklarını anlatmış. Dünyada iklim değişiyor ama sizin tembellik ikliminiz bir türlü değişmiyor.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.