
AK Parti’de üye çıkan CHP’liler kayıtlarının silinmesi istedi
MANİSA'da AK Parti'ye üye olduğunu öğrenen CHP'liler, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na dilekçeyle başvurarak kayıtlarının silinmesini istedi. AK Parti'ye dilekçe veren beş kişinin arasında bulunan CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Sertaç Yüksel, sahtekarlık yapıldığını iddia ederek, "Tamamen sahte belge düzenleyerek üye yaptılar" dedi.
- Ege Postası
- 23.11.2012 - 10:42
AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Tonguç ile telefonda görüşen Yüksel, yapılanın yolsuzluk olduğunu iddia etti. Yüksel, dilekçeleri teslim ederek üye kayıt formlarını görmek istediklerini söyledi.
CHP binasında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Sertaç Yüksel, hayatında hiçbir zaman AK Parti binasına gitmediğini ve üye olmasının mümkün olmadığını belirtti. Üye formlarının AK Partililerce bulunamayacağını savunan Yüksel, "İl merkezinde 298 kişinin bilgileri dışında AK Parti'ye üye olduklarını öğrendik. Yargıtay kanalıyla bu liste bize ulaştı. İçlerinde benim gibi yöneticilerin de bulunduğu bu listedeki 298 kişinin üyeliği tamamen sahte belge düzenlenerek yapılmıştır. AK Parti'ye üyeliğimiz söz konusuysa, bir üye formumuz olması gerekiyor. Üye formlarımızı istedik. İmzalarla kendi imzalarımızı karşılaştıracağız. Muhtemelen üye formlarımız da bulunamayacak. Bunun gereği olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, bu sahtecilik hakkında yasal işlem başlatacağız" diye konuştu.
Yorum Yazın