Dolar 38,4963
%0.02
Euro 43,6174
%-0.28
Altın 3.997,920
%-1.78
Bist-100 9.078,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dur ihtarına uymadı, polise çarpıp kaçtı

Dur ihtarına uymadı, polise çarpıp kaçtı

MUĞLA'nın Yatağan İlçesi'nde uygulama yapan trafik polislerinin 'Dur' ihtarına uymayıp hızlanan otomobilin sürücüsü, polis memurlarından 42 yaşındaki Zekeriya Menemen'e çarpıp kaçtı. Tesadüfen olay yerinden geçen Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal makam aracını durdurup yaralı polisi teskin etti ve ambulansa taşıdı. Hastaneye kaldırılan polis memuru tedaviye alındı.

  • Ege Postası
  • 22.11.2012 - 13:02
MUĞLA-  Olay, Yatağan İlçesi Lise Kavşağı'nda dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İlçe girişindeki kavşakta rutin uygulama yapan iki trafik polisinden biri, Milas yönünden gelen ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobile 'Dur' ihtarında bulundu. Kimliği belirsiz sürücü, polisi görünce hızını arttırdı ve bu sırada bir başka otomobilin evraklarını kontrol eden polis memuru 42 yaşındaki Zekeriya Menemen'e çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan polis memuru kanlar içinde kaldı.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ ORADAN GEÇİYORDU

Bu sırada Milas'ta bazı incelemelerde bulunduktan sonra Muğla'ya giden İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal olayı görüp makam aracını durdurdu ve ambulans gelinceye kadar yaralı polisi teskin etti. Polis memuru Zekeriya Menemen ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Menemen'in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

 

İl Emniyet Müdürü Akbal, "Uygulama görevi yapan trafik ekiplerimizin `dur' ihtarına uymayarak kaçan araç ekiplerimiz tarafından her yerde aranıyor. Biz de olay yerinden tesadüfen geçiyorduk. Orada bize yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaçan aracın yakalanması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.