Dolar 32,3785
%0.06
Euro 34,7702
%-0.06
Altın 2.395,250
%-0.07
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti danışma meclisleri Bayındır’dan başladı: Başkan Sürekli yeni üyelere rozetlerini taktı

AK Parti danışma meclisleri Bayındır’dan başladı: Başkan Sürekli yeni üyelere rozetlerini taktı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, her yıl güzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantılarına bugün Bayındır’dan başladı.Toplantıda, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partiye yeni katılanlara rozetlerini düzenlenen törenle taktı.

  • Ege Postası
  • 25.03.2022 - 17:04

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanlığı, her yıl güzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantılarına bugün Bayındır’dan başladı.

Programa, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin yanı sıra; AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı dilek Yıldız Büyükdağ ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak katıldı.

Toplantıda, ayrıca partiye yeni katılan üyeler için rozet takma töreni gerçekleştirildi. Yeni üyelere rozetlerini İl Başkanı Sürekli taktı.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Sürekli, şunları söyledi; “Bayındır İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. AK Ailemize katılan hemşehrilerimizin rozetlerini takdim ettik. Enerjimiz her daim yüksek. Yenileniyor ve güçleniyoruz. Ülkemizi 2023 hedeflerine güçlü bir şekilde taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katılımlarından dolayı ilçe teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.