Dolar 32,8289
%0.19
Euro 35,2331
%0.41
Altın 2.448,120
%-0.4
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de erken seçim alarmı: İlçe başkanlarına hazır olun talimatı

AK Parti İzmir'de erken seçim alarmı: İlçe başkanlarına hazır olun talimatı

AK Parti'de gözler koalisyon görüşmelerindeyken AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da ilçe başkanlarıyla yaklaşık iki saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ilçe başkanlarına her türlü olasılığa hazır olunması gerektiğini belirterek, olası erken seçim için de hazırlıkların üst seviyede tutulması talimatını verdi. AK Parti İzmir'de erken seçim alarmı

  • Ege Postası
  • 21.07.2015 - 15:40
EDA EBRU NANECİ/HABER SERVİSİ- AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Delican, ilçe başkanlarının çoğunun katıldığı toplantıda sandık yönetim kurullarının oluşturulması ve üyelerin aktif hale gelmesi talimatı üzerinde yoğunlaştıklarını kaydederek, "Koalisyon da kurulabilir; erken seçim de olabilir teşkilatlarımızla hazır olacağız" dedi. 
HER SANDIKTA 9 KİŞİLİK YÖNETİM KURULLARI 
Başbakanın talimatını ve bayram kutlaması tebriğini ilçe başkanlarına ilettiğini belirten Delican, ilçe başkanlarından  her sandıkta 9 kişilik yönetim kurulları oluşturulmasını istediğini dile getirerek, "Ayrıca her sandıkta gençlik, kadın kolları  ve ana kademe ilçe yöneticilerinden üçer kişi olacak. Bu kurul, sandık çevresinde propaganda yapacak. İlçeleri tek tek dolaşarak denetimleri bizzat kendim yapacağım. Ayrıca ilçe başkanlarımızdan üyeliklerin kağıt üzerinde kalmaması ve aktifleştirilmesi için üyelerin tek tek aranmasını istedim. Üyelerimizle daha sıcak temaslar kuracağız" şeklinde konuştu. 

YENİDEN BAŞLATIYORUZ 
AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, ilçe ve il danışma kurullarının toplanacağı bilgisini de vererek, "İlçe danışma kurulu toplantılarını yeniden başlatıyoruz. Her ilçede partililer biraraya gelip sorunları paylaşacak çözüm önerilerinde bulunacak" ifadelerini kullandı. 



KOALİSYON DA OLABİLİR; ERKEN SEÇİM DE 
Koalisyon görüşmelerinin sürdüğünü ancak erken seçimin de ciddi bir olasılık olarak gündemlerinde durduğunu dile getiren Bülent Delican, olası erken seçime de İzmir'deki tüm teşkilatlarla hazır olacaklarını söyledi. Başkan Delican, sandık yönetim kurullarını oluşması sürecinde ilçe ziyaretleri gerçekleştireceğini de sözlerine ekleyerek, "Koalisyon görüşmeleri devam ediyor. Koalisyon da kurulabilir ; erken seçim de olabilir teşkilatlarımızla hazır olacağız. Bunun için ilçe başkanlarımızdan İzmir'deki tüm sandıklar için sandık yönetim kurullarının oluşturulmasını istedim. Sandık yönetim kurlu görevlilerimiz seçmenle doğrudan temas kuran partililerimizdir. Bütün  görevlilerimiz ve  teşkilatlarımızla olası bir erken seçime hazır olacağız. İlçe ve il danışma kurulları düzenlenecek, toplantıları yapılacak sandık yönetim kurullarının oluşmasında ilçe ziyaretlerini gerçekleştirerek çalışmaları bire bir takip edeceğiz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.