Dolar 32,2441
%-0.11
Euro 34,7784
%-0.13
Altın 2.425,480
%0.02
Bist-100 10.056,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir Teşkilatında 'Yıldırım' gururu

AK Parti İzmir Teşkilatında 'Yıldırım' gururu

AK Parti, TBMM Başkan adayı olarak Binali Yıldırım'ı gösterdi. Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Binali Yıldırım’a İzmir Teşkilatı’ndan birbiri ardına tebrik geldi. Milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla Yıldırım’ı tebrik ettiler.

  • Ege Postası
  • 07.07.2018 - 17:21

EGEPOSTASI- Parlamenter sistemin son Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım AK Parti'nin TBMM Başkan adayı oldu. 

Milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla Yıldırım’ı tebrik ettiler.

İşte o mesajlar;

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül; 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na aday gösterilen Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın adaylığı Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya; “Dostluğun, vefanın, sadakatin sembolü, makam sevdalısı değil vatan sevdalısı olan, bugüne kadar aldığı tüm görevlerde ülkemize ve milletimize aşkla hizmet eden Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım partimizin TBMM Başkan adayı olmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar; “27. Dönem Meclis Başkanı adayımız ülkemizin son Başbakanı İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım olmuştur. Ülkemize, İzmir’imize ve Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

AK Parti İzmir eski Milletvekili Nükhet Hotar; “Türkiye’nin Son Başbakanı, İzmir Milletvekilimiz, Sayın Binali Yıldırım 27.Dönem TBMM Başkan Adayımız olmuştur. Gurur duyduk. Başarılı çalışmalarının devamı dileğiyle yürekten saygıyla tebrik ediyorum.”

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan; “Eski siyasal sistemimizin son Başbakanı, Yeni siyasal sistemimizin ilk Meclis Başkanı, Sadeliğin, fedakarlığın, vefanın ve adamlığın ismi Binali Yıldırım...”

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar; “27.Dönem Meclis Başkanı Binali Yıldırım. Rabbim utandırmasın”

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer; “Son Başbakanımız, Yeni Sistem de ki Güçlü Meclisin Güçlü Meclis Başkanı Millet Sevdalısı İzmir Milletvekilimiz Sn.Binali Yıldırım. Hayırlı Uğurlu Olsun.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu; "Türkiye Büyük Millet Meclis’i (TBMM) Başkan Adayı Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı makam değil hizmet sevdalısı, vefa adamı Sayın Binali Yıldırım olarak belirlenmiştir. AK Parti’miz, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olsun..."

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Adil Yüksel; “Son Başbakanımız, İzmir Milletvekilimiz, Adam gibi Adam Binali YILDIRIM, Partimizin TBMM Başkanı Adayı olmuştur. Aldığı her görevde olduğu gibi bu görevi de üstün başarılarla gerçekleştirecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.