Dolar 32,2700
%0.08
Euro 34,7113
%0.1
Altın 2.396,010
%0.11
Bist-100 10.260,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca’da o isimden ‘Büyük’ adım!

AK Parti Buca’da o isimden ‘Büyük’ adım!

AK Parti İzmir’de beşinci olağan kongre takvimi işlerken, henüz adayı netleşmeyen ve aday bolluğu yaşanan Buca’da Ankara’ya çağrılan isimler arasında yer alan Cefer Büyükalmus bir adım öne çıktı. Hafta sonu yaklaşık 280 delegenin katıldığı toplantıda Büyükalmus adeta gövde gösterisi yaptı. Ege Postası’na konuşan Büyükalmus, “ Tabandan talep var. Hafta sonu delegenin çağrısıyla bir araya geldik. Toplantıya 280 delege katıldı. Delegeleri üstelik ben yazmadım. Ortak talep ilçe başkanı olmam yönünde” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2014 - 12:24
EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de beşinci olağan kongre takvimi işlerken, Bayındır, Kemalpaşa, Tire, Dikili, Kınık, Bergama, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Ödemiş, Beydağ, Torbalı,Menderes, Balçova, Narlıdere, Konak, Çeşme ve Karaburun ilçe kongreleri tamamlandı. 28 Aralık’a kadar geriye kalan 12 ilçede ( Aliağa, Foça, Bayraklı, Bornova, Kiraz, Güzelbahçe,Seferihisar, Urla, Gaziemir, Buca, Selçuk, Karabağlar)seçim yapılacak. Genel merkezin talimatıyla kongreler tek adaylı yapılırken, 12 ilçeden 7’sinde ilçe başkan adayı belli. 5 ilçede (Aliağa-Foça, Bayraklı, Buca, Selçuk) ise aday tebliği henüz yapılmadı.

BUCA’DA ADAY BOLLUĞU
Aday arayışının harıl harıl sürdüğü ilçelerin başında Buca geliyor. Buca’dan Ankara’ya ilk olarak mevcut başkan Neşat Aslan'la birlikte Cafer Büyükalmus,İhsan Centilmen ve Mehmet İlkbahar çağrılmıştı. Genel merkez bu isimlere ek olarak Fikret Aktaş ve Sabahattin Kocagöbek’i de Ankara’ya çağırmıştı.

DELEGEDEN BÜYÜK DESTEK
Ankara’ya çağrılan isimler arasında yer alan Cefar Büyükalmus bir adım öne çıktı. Büyükalmus, hafta sonu Altıneller Düğün Salonu’nda 400 delegeden 280’inin katılımıyla gerçekleşen toplantıda adeta gövde gösterisi yaptı.  Ege Postası’na konuşan Büyükalmus, “Tabandan talep geliyordu. İstişare toplantısı yaptık. Büyükşehir meclis üyeleri olsun, il başkanlığına adaylık için çağrılan isimler olsun destek verdiler. Mevcut ilçe yönetiminden, kadın kollarından gençlik kollarından gelenler oldu. 280 delege katıldı. Delegeleri üstelik ben yazmadım. Ortak talep ilçe başkanı olmam yönünde” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.