AK Gençlik İzmir'den Cemil Tugay'a montaj yanıtı!
AK Parti İzmir Gençlik Kolları resmi sosyal medya adreslerinden; 'Cemil Tugay'ın muhtaç kaldığı montaj videosuna bir montaj da biz yaptık' diyerek İzmir'in sağanak yağışlar sonra içler acısı halini ortaya koyan bir video yayımladı.
- Ege Postası
- 03.02.2026 - 11:26
- Güncelleme: 03.02.2026 - 11:48
EGEPOSTASI - İzmir'de geçtiğimiz perşemden başlayıp pazartesiye kadar etkili olan sağanak yağışlarda kentin pek çok yeri sel derecesine gelen sulardan etkilenmişti. AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş'ın 'Kordon yolunda balık tutan esnaf' videosu'na yanıt veren Büyükşehir Belediyesi; videonun çekildiği anda bir vidanjörün su boşalttığı görüntüsü olduğunu iddia eden bir video yayımlamıştı. Daha sonra AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Büyükşehir'in videosu'nun montaj olduğunu iddia etmiş ve NEO TV ekranlarına çıkan AK Partili Sait Başdaş ise; "Bu video yüzde yüz montaj. Çünkü ben oradaydım. Ben bir tane ekip görmedim orada ve benim paylaştığım video da açık açık gözüküyor. Türkiye'nin üçüncü Büyükşehri'in belediye başkanının düştüğü duruma bakın. Montaj bir video ile onu yanılttılar” diyerek Cemil Tugay'ın ekibi tarafından yanıltığını belirtmişti.
İzmir'de yaşanan bu montaj tartışmaları sonrası durumu fırsata çeviren AK Parti İzmir Gençlik Kolları 'Cemil Tugay'ın muhtaç kaldığı montaj videosuna bir montaj da biz yaptık" diyerek İzmir'in sağanak yağışlar sonrası Alsancak ve çevresinin içler acısı halini ortaya koyan bir video yayımladı.
İŞTE O VİDEO
Cemil Tugay'ın muhtaç kaldığı montaj videosuna bir montaj da biz yaptık. pic.twitter.com/wJD6TWUufm
— AK Gençlik İzmir (@akgenclikizmir) February 3, 2026

Yorum Yazın