Dolar 32,7471
%-0.06
Euro 35,0325
%-0.16
Altın 2.437,440
%-0.84
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
''Buca'yı AK yüzlü Belediye yapacağız''

''Buca'yı AK yüzlü Belediye yapacağız''

AK Parti Buca İlçe Teşkilatı, İlçe Danişma Meclis toplantısını Rüya Vadisi tesislerinde düzenledi. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 11:25
İZMİR- Toplantıda konuşan Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz heran seçim hazır olduklarını belireterek, ''Seçimlere 7 ay kaldı. Bucalı hemşerilerimizle paylaşmak partimizin yapmış olduğu çalışmaları anlatmak. Buca’nın her evinde, her sokağında, her kahvesinde her esnafında vatandaşımızla buluşarak, Buca ilçemizi 7 bölgeye ayırdık. Bölgeler üzerinde çalışıyoruz. Sandık koordinatörlerimizi tek- tek arıyoruz. 1062 sandıkta görevli olan sandık koordinatörlerimizi 7 bölge içinde toplayıp, koordinatörlerimizle ilgili seçim akmosferimizi. Seçim sandıklarında nasıl görev alacağımızı seçimle, sandık başındaki yönetim Kurulu arkadaşlarımızla sık- sık toplantı yaparak pılanlı bir çalışma içindeyiz''dedi. Hepimiz Buca Belediyesi'ni AK Partili bir kardeşimize teslim etmek istiyoruz. Buca'yı AK yüzlü belediye yapacağız '' dedi.

''Öğrenci Buca'da kalmalı''
Buca ilçesinin sorunlarını ve yapılması gerekenleri tek tek vatandaşla görüşerek raporlandırdıklarını ifade eden Solmaz, Üniversite ilçesi olan ilçemizin yaklaşık 60 bin öğrencisi var. Bu öğrencilerin yüzde 10'u Buca'da yüzde 90'nı ise ya İnciraltında, ya da Bornovada, bu öğrencilerimizi ilçemize yerleştirebilecek porojeler gerekmektedir. Hem öğrenciler için hem de Buca esnafı için bu gereklidir ''dedi.

''Buca'da fark atmanızı bekliyorum''

Buca ilçe teşklatının ana kademe, kadın kolarıve gençlik koları ile yüksek tempoda çalışarak seçimlere hazırlandıklarını belirten AK Parti İzmir Milletvekli Rıfat Sait teşkilata seslenerek: ''Hedefimiz 30 ilçede 30 unu AK Belediyecilikle buluşturmak, sizden Buca'da seçim kazanmazınızı değil, Buca'da fark atmanızı bekliyorum ''dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.