Dolar 32,7802
%0.04
Euro 35,0320
%-0.17
Altın 2.449,070
%-0.36
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gençlik gaza bastı!

CHP İzmir'de gençlik gaza bastı!

Geçtiğimiz günlerde il yöneticilerinin eleştiri oklarının hedefi olan CHP İzmir İl Gençlik Kolu düğmeye bastı. İl Başkanı Ali Engin ve İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan’ın yaptığı görüşme sonrası kriz aşılırken önümüzdeki günlerde sahada gençlik kolu fırtınası esecek. Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Günaydın, Erdoğan Toprak ve Sezgin Tanrıkulu’nu farklı organizasyonlarla partili gençlerle buluşturacak olan CHP İl Gençlik Kolu, ayrıca iki gençlik evi açacak, birde dayanışma platformu kuracak.

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 10:39
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz günlerde il yöneticilerinin eleştiri oklarının hedefi olan CHP İzmir İl Gençlik Kolu atağa geçti. İl Gençlik Kolları Yönetimi, 7 saatlik ‘planlama toplantısı’ sonrası birbirinden önemli projelerle sahaya inme kararı aldı.

Protokol törenlerine katılmadığı, yeteri kadar proje üretemediği ve partinin etkinliklerine sayısal destek verme anlamında yeterli çabayı göstermediği eleştirilerine hedef olan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan adeta gaza bastı. İl Başkanı Ali Engin ve İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan’ın yaptığı görüşme sonrası kriz aşılırken, Soydan kolları sıvadı.


Önümüzdeki günlerde ilçe gençlik kollarındaki boş koltuklara yapılacak atamalar sonrası sahada adeta gençlik fırtınası esecek.

TOPRAK GENÇLER İÇİN GELECEK
28 Eylül Cumartesi günü ‘sporda şiddet ve siyaset’ adı altında panel düzenleyecek olan CHP İzmir İl Gençlik Kolu, CHP Genel Başkan Yardımcısı, eski Spor Bakanı Erdoğan Toprak’ı gençlerle buluşturacak.

BÖLGE TOPLANTILARI BAŞLIYOR

İl Başkanlığı’nın başlattığı bölge toplantılarını model olarak alan CHP İl Gençlik Kolu , Küçük Menderes, Yarımada, Bakırçay ve Metropol olmak üzere 4 farklı toplantı düzenleyecek. 29 Eylül’de Ödemiş’te startı verilecek toplantılarla bölgelerdeki gençlerin sorunları masaya yatırılacak.

GÜNAYDIN ADAY ADAYI GENÇLERLE BULUŞACAK
CHP İl Gençlik Kolları, 5 Ekim Cumartesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ı İzmir’de ağırlayacak. Yerel seçimlerde İzmir’de meclis üyeliği için başvuruda bulunan partili gençlerle bir araya gelecek olan Günaydın, aday adayı gençlere mesaj verecek. İl Başkanı Ali Engin de toplantıda gençlere seslenecek.

BÜTÜNŞEHİR YASASI ANLATILACAK
CHP İl Gençlik Kolu, önümüzdeki yerel seçimlerde uygulamaya geçilecek 'Bütünşehir Yasası' hakkında örgüte bilgilendirme yapacak. 6 Ekim Pazar Günü Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıda ilçe gençlik kollarına CHP’nin başından beri karşı çıktığı yasanın olumsuz yanları anlatılacak.Gençlik kolları da ilçelerinde vatandaşa yasayı ve olumsuz yanlarını anlatacak.

ÇALIŞTAY DÜZENLENECEK
Ekim’in ikinci haftasında ise CHP İzmir Gençlik Kolları’nın konuğu Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu olacak. ‘Yerel seçimlerde oy verme davranışları’ adı altındaki çalıştayda, Tanrıkulu partili gençleri bilgilendirecek.

GENÇLİK EVİ KURULUYOR
Üniversite kenti olan İzmir’de gençlere ulaşmayı hedefleyen CHP İzmir İl gençlik Kolu iki önemli projeyi de hayata geçirecek. Konak ve Karşıyaka’da ‘Gençlik Evi’ açacak. Üniversite öğrencisi partili gençler durumu iyi olamayan gençlere buralarda ders verecek. Ayrıca bu evlere gelecek vatandaşlara CHP’nin projeleri anlatılacak.

BUCA VE BORNOVA’DA PLATFORM
Öğrencilere yönelik ikinci önemli adım ise CHP Öğrenci Dayanışma Platformu olacak. Üniversitelerin mevcut olduğu Buca ve Bornova faaliyet gösterecek olan platform, ihtiyacı olan gençlere kitap ve eşya yardımı yapacak. Yardımlar platforma yapılacak olan bağışlar ile sağlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.