Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger'den 15 Temmuz mesajı

Vali Köşger'den 15 Temmuz mesajı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için yayınladığı mesajda "15 Temmuz kalkışması, aziz milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olmakla kalmamış, ülkemizin en ücra köşelerine kadar tutulan demokrasi nöbetleri ile başta terör örgütleri olmak üzere, her türlü fitne ve şer odağına da milletimizin gücünü ve kararlılığını tüm gerçekliğiyle göstermiştir" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 14.07.2022 - 17:13

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Köşger’in mesajı şu şekilde:

“Devletimizi, demokrasimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve millî irademizi hedef alarak, ülkemizin bekasını hedef alan FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının altıncı yılında, bir kez daha milletçe; tek vücut, tek yürek ve tek sesiz. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, üstün cesaretle ve fedakârlıklarla hainlere geçit vermeyen 81 milyonun, eşine az rastlanır bir duruş sergilediğini, 15 Temmuz gecesi ve sonraki günlerde tüm dünya yakından gördü. Bu millet, kutsal değerleri ve vatanı uğruna verdiği destansı mücadeleleri, tarih sayfalarına altın harflerle yazmaya her devirde her şartta her türlü imkansızlıkta bile muktedir olmuştur. Devlet kurumlarına sızmış hainler ordusu ise, aziz milletimizin sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığıyla hak ettiği karşılığı almış ve ebediyete kadar lanetlenecekler arasında yerini almıştır.

15 Temmuz kalkışması, aziz milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olmakla kalmamış, ülkemizin en ücra köşelerine kadar tutulan demokrasi nöbetleri ile başta terör örgütleri olmak üzere, her türlü fitne ve şer odağına da milletimizin gücünü ve kararlılığını tüm gerçekliğiyle göstermiştir.  

Devletimizin tüm kurumları, milletine sadakati tartışılmaz asil güvenlik güçlerimiz, aziz milletimizin yürekten duaları ve sonsuz destekleri, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara, FETÖ, PKK ve benzeri tüm örgütlere karşı en önemli gücümüz, en büyük silahlarımızdır. İster içeriden ister dışarıdan ister uçaklarla ister modern silahlarla gelsinler, Allah’ın izni ve yardımı olduğu sürece bu millet diz çökmedi, çökmeyecektir.  

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde, ebediyete uğurladığımız tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi ise şükranla yâd ediyor, siz değerli hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.