Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de istirahat raporu için para istediği ileri sürülen doktor açığa alındı

İzmir’de istirahat raporu için para istediği ileri sürülen doktor açığa alındı

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, istirahat raporu yazmak için para istediğine dair görüntüleri sosyal medyada yayınlanan bir doktorun açığa alındığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 24.10.2022 - 00:37

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir hekimin, hakkında inceleme başlatılarak açığa alındığını bildirdi. Açıklamada, doktorun istirahat raporu yazmak için para istediğine dair görüntülerin sosyal medyada yer aldığına dikkat çekildi. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan bir hekimin istirahat raporu için para istediği görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine adı geçen hekim hakkında İl Sağlık Müdürlüğü’müzce inceleme başlatılmış olup, ilgili açığa alınmış ve eş zamanlı adli makamlara da konu hakkında bilgi verilmiştir. Sağlık camiası içerisinde etik olmayan, suç unsuru teşkil edecek her türlü davranışa ve olası eyleme karşı yaptırımlarımızın ve disiplin sürecinin işletileceği bilinmelidir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur." (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.