Dolar 32,5108
%0.07
Euro 34,8706
%-0.29
Altın 2.451,680
%0.63
Bist-100 9.893,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğum sigortası yaptırmak mantıklı mı'

Doğum sigortası yaptırmak mantıklı mı'

Günümüzde herhangi bir sigortaya sahip olmadan doğum yapmanın maliyeti çok yüksek rakamlara ulaşabiliyor.

  • Ege Postası
  • 24.07.2020 - 17:24

Bu yüzden sigorta şirketleri doğum sigortası seçenekleri sunarak anne olmaya hazırlananların masraflarını azaltmayı hedefliyor. Peki doğum sigortası yaptırmak mantıklı m? Doğum sigortası yaptırmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir'

Doğum sigortası 9 aylık hamilelik sürecinizi güvence altına alan bir sigortadır. Hamilelik dönemine girmeden önce yaptırılması gereken doğum sigortasını hamilelik döneminde gerçekleştiren sigorta şirketleri de mevcuttur. Doğum sigortası yaptırmanın avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. En büyük avantajı ise hamilelik döneminde ayakta veya yatarak tedavileriniz neredeyse tamamının sigorta şirketiniz tarafından karşılanacak olmasıdır. Doğum öncesi dönemde rutin kontroller, gebelik komplikasyonları, normal veya sezeryan doğum, oda masrafları gibi pek çok masraflarınızın karşılandığı doğum sigortalarından faydalanarak hamilelik süreci boyunca rahat edebilir, kendinizi güvence altına alabilirsiniz.

Doğum sigortası yaptırmanın tek dezavantajı ise sigortanın yalnızca 9 aylık hamilelik sürecini içermesidir. Bu yüzden pek çok kişinin tercihi doğum öncesinde doğum sigortası yaptırmaktansa sağlık sigortalarına doğum paketi ekletmek oluyor. Böylelikle hem doğum öncesi hem doğum sonrasında sigorta kapsamındaki tüm hastanelerden hızlı ve güvenilir hizmet alabilir, sağlık sigortası yaptırmanın avantajlarından faydalanabilirsiniz. Sağlık sigortaları ile ilgili aradığınız tüm bilgileri https://www.tamamlayicisaglik.com/’da bulabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık’ta dilediğiniz sigorta şirketleri arasında karşılaştırma yapabilir, size özel tekliflerden faydalanabilirsiniz.

Yukarıda bahsedilen koşullar göz önüne alındığında doğum sigortası yaptırmak veya sağlık sigortasına doğum paketi ekletmek çocuk planlayan kadınlar için çok mantıklıdır. Sağlık sigortaları ve doğum paketleri ile ilgili bir uzmandan tavsiye alabilir, sigorta danışmanları ile online olarak iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.