Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yamanlar Karşıyaka, voleybolda Türkiye Şampiyonu oldu

Yamanlar Karşıyaka, voleybolda Türkiye Şampiyonu oldu

Diyarbakır’da oynanan Okullararası Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Finali karşılaşmasında Yamanlar Karşıyaka Orta Okulu, İstanbul Kadıköy Orta Okulu’nu 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Karşıyaka Yamanlar, böylece ikinci kez üst...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 16:21
Diyarbakır’da oynanan Okullararası Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Finali karşılaşmasında Yamanlar Karşıyaka Orta Okulu, İstanbul Kadıköy Orta Okulu’nu 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Karşıyaka Yamanlar, böylece ikinci kez üst üste Türkiye Şampiyonu olma ünvanını elde etmiş oldu.

    Diyarbakır Kayapınar İlçesi Seyrantepe Kapalı Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmayı Karşıyaka Yamanlar, başta sona kadar önde götürdü. Müthiş bir taraftar desteğini arkasına alan Yamanlar, bütün setleri önde bitirdi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin sonunda Yamanlar, İstanbul Kadıköy Orta Okulu’nu 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonluğunu ilan etti. Maçın sonunda yüzlerce taraftar Yamanlar'ı ayakta alkışladı. Okul müdürü Mehmet Ali Toksoy, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını söyledi. İzmir’de yapılan maçta da rakiplerine set vermeden birinci olduklarını hatırlatan Toksoy, öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getirdi.     Diyarbakır’da olmaktan ve İzmir’i temsil etmekten gurur duyduklarını dile getiren Toksoy, “Dört yıl üst üste şampiyon olduk. Bu bizim için çok önemli bir başarı. Çok güçlü bir kadroya sahibiz. Öğrencilerimizin, Türkiye şampiyonluğunu geçen yıl olduğu gibi İzmir'e tekrar taşımış olduk. Bu başarıda emeği geçen herkese özellikle Diyarbakır’daki taraftarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.