Dolar 32,2674
%-0.22
Euro 34,8001
%-0.03
Altın 2.411,330
%0.74
Bist-100 10.271,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlkay Gündoğan: Real Madrid'le çok zor iki maç oynayacağız

İlkay Gündoğan: Real Madrid'le çok zor iki maç oynayacağız

Bu sezon Bundesliga’da oynadığı futbolla göz dolduran Borussia Dortmund’un Türk yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.Yarı finalde Real Madrid gibi bir dünya takımıyla eşlemiş...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 12:49
Bu sezon Bundesliga’da oynadığı futbolla göz dolduran Borussia Dortmund’un Türk yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

Yarı finalde Real Madrid gibi bir dünya takımıyla eşlemiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gündoğan, "Yarı finale gelmemiz büyük bir başarı. Sezon öncesi kimse bunu bizden beklemezdi. Çok zor iki maç olacak." ifadelerini kullandı.

Yarı finale kalan takımları eşit şansta gören Gündoğan, “Biz şampiyonlar ligindeki önceki oynadığımız maçlar gibi oynarsak şansımız da olacak buna inanıyoruz. Finale uzun bir yol var. İlk maçımızı evimizde oynayacağız. Bu maçı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Diğer taraftan Bayern Münih ile Barcelona oynayacak. Bunlar da güçlü takımlar. Ben yarı finale çıkan 4 takımı da şampiyonlar ligi kupasını kaldırmaları için şanslı görüyorum. Sonuçta iki takım finale kalacak biz başarılı olmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz. İki maçtan sonra ne olacağını bilmiyoruz ama elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

"BİR GÜN TÜRKİYE’DE FUTBOL OYNAMAK İSTERİM"

Türk futbolunun son dönemlerde çıkışa geçtiğini ifade eden Gündoğan, "Ben Türk futbolunu çok iyi bir durumda görüyorum. Galatasaray’ın Devler Ligi’nde çeyrek finale kalması çok önemli bir başarı. Aynı zamanda Fenerbahçe de Avrupa Ligi’nde yarı finale kalarak yoluna devam ediyor. Türk futbolunu izlemeyi de çok seviyorum. Bu başarılar Türk futbolu için büyük adımlar.” dedi. Dortmund’la 2015'e kadar sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Gündoğan, “Şu an Türkiye’de futbol oynamayı düşünmüyorum. Ama bir gün oynamak isterim. Bu 2-3 yıl sonra mı olur ya da 6-7 yıl sonra mı olur onu kimse bilemez.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.