Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arnavut sporcu, diz ameliyatı için Bursa’yı tercih etti

Arnavut sporcu, diz ameliyatı için Bursa’yı tercih etti

Arnavutluk Tiran’da yaşayan ve tedavi için Bursa’yı tercih eden 19 yaşındaki İvi Topi adındaki sporcu doruk Yıldırım Hastanesi’nde ameliyat oldu. Arnavutluk’ta çekilen MR’da dizinde bağ yaralanması ve menüsküs yırtığı tespit edilen...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:15
Arnavutluk Tiran’da yaşayan ve tedavi için Bursa’yı tercih eden 19 yaşındaki İvi Topi adındaki sporcu doruk Yıldırım Hastanesi’nde ameliyat oldu.
Arnavutluk’ta çekilen MR’da dizinde bağ yaralanması ve menüsküs yırtığı tespit edilen hasta ameliyat için Bursa’yı tercih etti. Bir yıl boyunca diz ağrısı şikayeti olanİvi Topi adındaki sporcunun 3 hafta önce geçirdiği yeni bir travmayla şikayetleri daha da arttı. Dizinde kilitlenme ve boşalma hissi şikayeti ile birlikte spor hayatına ara veren hasta, Doruk Yıldırım Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Esgin ve Dr. Tayfun Açıkgöz tarafından atroskopik ameliyata alındı.
    Yeniden diz sağlığına kavuşan ve Türkiye’deki tıp olanaklarına hayran kaldığını kaydeden İvi Topi, hastane personelinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Topi, kendi durumunda olan vatandaşlara Türkiye ve Bursa’yı tavsiye edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.