Dolar 32,5018
%-0.12
Euro 34,9176
%0.26
Altın 2.439,860
%0.69
Bist-100 9.710,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çaykur Rizespor Ali Adnan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Çaykur Rizespor Ali Adnan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, Iraklı milli futbolcu Ali Adnan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul Shareton Otel'de düzenlenen imza törenine Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve transfer komitesi başkanı...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 17:05
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, Iraklı milli futbolcu Ali Adnan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul Shareton Otel'de düzenlenen imza törenine Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve transfer komitesi başkanı Koray Deniz’de katıldı.

Türkiye'de düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası'nda Irak U20 Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve bir ara Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan genç oyuncu, oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

Iraklı futbolcu Ali Adnan, "Galatasaray'dan da teklif almıştım. Ama tekliflerini kabul etmedim. Çaykur Rizespor'dan gelen teklif daha iyiydi. Onlara da teklifi için teşekkür ediyorum. İnşallah bana olan güveni boşa çıkarmayacağım. İyi bir oyun ortaya koymaya çalışacağım. Çok mutluyum. Benim için yeni bir deneyim olacak." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.