Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’den sonra Kocaoğlu da Ankara’da

Yücel’den sonra Kocaoğlu da Ankara’da

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Ankara’ya gitti. Partisinin İzmir Milletvekili adaylarında bulunması gereken kriterleri ve kendi görüş ile kanaatlerini partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla paylaşacağı belirtilen Başkan Kocaoğlu’nun İzmir’den adaylığı sıkıntı yaratacak bazı isimleri de Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerine aktaracağı kaydediliyor. Yücel’den sonra Kocaoğlu da Ankara’da

  • Ege Postası
  • 15.05.2018 - 12:42

EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler milletvekili aday listesinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verileceği 21 Mayıs tarihine çevrildi. Öte yandan İzmir'den 118 kişinin milletvekili aday adayı olduğu CHP İzmir Örgütü’nde süre kısıtlaması nedeniyle önseçim yerine merkez yoklaması yolu seçildi.

DENİZ YÜCEL ÖRGÜTLE PARALEL KRİTERLERİ SIRALADI

CHP Genel Merkez yöneticileri, İzmir örgütünden görüş ve önerilerini istedi. CHP İzmir İl  Başkanı Deniz Yücel, kapalı zarf içinde kendisine sunulan örgütün görüş ve önerilerini dün Ankara’da partisinin Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’a iletti.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Bülent Tezcan ile görüşüp kendi görüşlerini de sunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Egepostası’na verdiği demeçte kriterleri, İzmir’de ikamet eden, örgütün içinden çıkan, örgütte emeği olan, partinin çeşitli kademelerinde görev almış kişilere öncelik verilmesi olarak sıraladığını anlatmıştı.

BAŞKAN KOCAOĞLU ANKARA’DA KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Yücel’in dün akşam İzmir’e dönmesinin hemen ardından bu kez İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere Ankara’ya gitti. Gün içerisinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmesi beklenen Başkan Kocaoğlu’nun da Deniz Yücel ve parti örgütlerinin ortak kriterlerini tekrarlaması ve kendi görüş ve kanaatlerini sunacağı kaydediliyor.

AZİZ KOCAOĞLU’NUN KRİTER VE ÖNERİLERİNİ KILIÇDAROĞLU İLE PAYLAŞACAĞI KAYDEDİLİYOR

Listelerde İzmir’i tanıyan, bilen, örgütten gelen isimlerin Milletvekili adaylığı listesinde ağırlıklı olmasını isteyeceği dile getirilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’de listelerde olmasını doğru bulmadığı isimleri de CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerine aktarması bekleniyor. Başkan Kocaoğlu’nun akşam saatlerinde İzmir’e döneceği belirtiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.