Dolar 32,4498
%0.12
Euro 34,4910
%-0.01
Altın 2.473,080
%-0.41
Bist-100 9.575,00
%-1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaşananların ardından Başkan Yücel’den flaş hamle! Başkanlarla 'kriz' zirvesi

Yaşananların ardından Başkan Yücel’den flaş hamle! Başkanlarla 'kriz' zirvesi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den Karaburun, Kemalpaşa ve Torbalı’da yaşananların ardından flaş bir hamle geldi. Başkan Yücel, kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen krizleri yakından takip ederken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP’li 24 belediye başkanı ile 2 Ağustos Cuma günü bir araya gelecek. Yücel’in, başkanlar zirvesinde uyarılarda bulunacağı öğrenilirken, özellikle, atamalar ve belediyelerde yaşananların masaya yatırılacağı öğrenildi.  Yaşananların ardından Başkan Yücel’den flaş hamle

  • Ege Postası
  • 29.07.2019 - 10:46

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- Yerel seçimlerin ardından göreve gelen belediye başkanlarını yakından takip eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, özellikle Karaburun, Kemalpaşa ve Torbalı’da yaşananlardan sonra harekete geçti. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın belediye şirketine kendisini müdür olarak ataması ve maaşa bağlaması, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın mekan basma iddiaları ve son olarak Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un oğlunu belediye şirketine genel müdür yardımcısı olarak ataması bardağı taşıran son damla oldu. Başkan Yücel, inisiyatif alarak kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen bu olayların ardından belediye başkanlarıyla bir araya gelerek, uyarılarda bulunacak. 

TÜM CHP’Lİ BAŞKANLAR DAVET EDİLECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ev sahipliğinde, İl Başkanı Yücel ve 24 CHP’li belediye başkanı buluşacak. 2 Ağustos Cuma günü saat 16.30'da Büyükşehir Belediye binasındaki Çetin Emeç Salonu'nda gerçekleşecek zirvede, Başkan Yücel’in belediye başkanlarına uyarılarda buluncağı öğrenildi.

Başkan Yücel, belediye başkanlarının icraatleriyle partinin imajının zedelendiğini ve tüm başkanların daha dikkatli adımlar atması gerektiğini aktaracak. Özellikle belediyelerdeki atamalara ve görevlendirmelerin konuşulacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.