Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli CHP'yi topa tuttu!

AK Partili Sürekli CHP'yi topa tuttu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un ‘atama krizi’ üzerinden CHP’yi adeta topa tuttu. AK Partili Sürekli CHP'yi topa tuttu!

  • Ege Postası
  • 28.07.2019 - 20:29

EGEPOSTASI - Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur’un oğlunu belediye şirketi TORBEL’e Genel Müdür Yardımcısı olarak ataması ve sonrasındaki gelişmeleri sert bir dille eleştirdi. Başkan Uygur’u ‘Halkın güvenini hiçe saymakla’ suçlayan Sürekli, CHP’li yerel yönetimleri de ‘Torbalı vakası ile birlikte, sözde bıraktıkları liyakat ve sosyal demokrat anlaşıyarına bir çizik daha atmış oldu’ diyerek sert bir dille eleştirdi.
İŞTE SÜREKLİ’NİN TORBALI AÇIKLAMALARI

CHP'li belediyeler 3 aydır 'emekten yana söylemlerinin eri olmayı' al aşağı ediyor. 425 işçiyi kapının önüne koyup, ardından İŞKUR'a işçi alımı ilanı veren CHP'li Torbalı Belediye başkanının son icraatı ise, üniversite öğrencisi oğlunu Belediye şirketinin başına getirmek oldu.

 

CHP'li Torbalı Belediye Başkanı; kamuoyunun baskısı ile geri adım atarak oğlunu görevden alsa da; kararını 'Başka güveneceğim kimse yoktu'  gibi trajik bir ifadeyle de savunarak tarihe geçmiş oldu. Bu çelişkili ve hatalı adımların temelinde, halkın güvenini hiçe saymak vardır.

 

 

CHP'li yerel yönetimler; Torbalı vakası ile birlikte, sözde bıraktıkları liyakat  ve sosyal demokrat yönetim anlayışlarına bir çizik daha atmış oldu.İzmir'i bu akıl tutulmaları ile yönetmekten ve haksız uygulamalardaki ısrarlarından vazgeçmeleri gerekiyor.Çünkü; İzmir kaybediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.