Dolar 32,5795
%0.29
Euro 35,0103
%0.11
Altın 2.460,230
%0.99
Bist-100 9.901,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar: Partimizdeki heyecan İzmir’i de saracak

Ulupınar: Partimizdeki heyecan İzmir’i de saracak

Partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’i 17 Şubat’ta karşılamaya hazırlanan, hafta sonu ilçe kongrelerinin gerçekleşmesini sağlayıp, 10 Mart’ta da il kongresini tamamlayacak olan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, yoğun mesaisine 30 ilçe başkan ve yönetimlerine ziyareti de ekledi. İzmirlilerin duruşuyla partisinin programının örtüştüğünü belirten Başkan Ulupınar, partisindeki heyecanın kendisini motive ettiğini, bu heyecanın İzmir’i de saracağını ifade etti. İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar startı verdi

  • Ege Postası
  • 08.02.2018 - 10:15

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Genel Başkan Meral Akşener’i karşılamaya sayılı günler kala hafta sonu ilçe kongrelerini tamamlayacak olan ve il binası açılış töreni için hazırlıklarını bütün hızıyla sürdüren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, yoğun mesaisine ara vermiyor ve her akşam bir ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapıyor.

İlk olarak Balçova’ya giden İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, partisinde heyecanın en üst noktada olduğunu, ilçelerden aldığı enerji ve gördüğü heyecanın kendisini de motive ettiğini belirtti.

PARTİDEKİ HEYECAN BENİ DE MOTİVE EDİYOR

Başkan Ulupınar, “Her akşam bir ilçeye gidiyorum. Dokuzuncu ilçemiz oldu Bornova. İlk Balçova’ya gittik. Bu akşam Bornova’da idik. Buca, Güzelbahçe, Karabağlar, Konak tek tek gidiyoruz. Partide heyecan üst noktada. Beni bu heyecan çok etkiliyor, motive ediyor. Bu heyecan İzmir’i de saracak” dedi.

ZİYARETLERİMİZ BİR ANLAMDA EĞİTİM GEZİSİ OLUYOR

Yeni kurulan bir siyasi parti olduklarını ve ilçe toplantılarının hem kaynaşma ve tanışma hem de değerlendirme toplantısı şeklinde başladığını dile getiren Başkan Yıldırım Ulupınar, 30 ilçeyi tek tek gezeceğini ve yol haritalarını birlikte belirleyeceklerini söyledi:

“Yeni kurulan bir siyasi partiyiz. İlçelerle birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Onların düşündükleri, önerdikleri, kafalarında bir soru varsa değerlendiriyoruz. Bu ziyaretlerimiz aslında minik bir eğitim gezisi oluyor. Bir noktada ilçelerle hem fikir alışverişinde bulunuyoruz hem de bir noktada eğitim gibi oluyor. Partililerimiz aynı zamanda tanışıyor. Çok faydalı geçiyor. Denetim ve yönetim dışında en az 75kişi vardı toplantıda. Ben oraya gittiğimde il yönetiminden de en az 10 kişi vardı. 22.30’da bitti. Orada hanımlar da vardı. 10-13 kişi. Millet işini gücünü çocuğunu bırakıp geliyor. Kimse de en ufak bir sıkılma da görmedim. Ya yeter artık geç oldu, kalkıp gidelime dair bir duygu durumu da olmadı. Millet soruyor, öğrenmek istiyor, heyecanını ifade etmek istiyor. 30 ilçeyi tamamlayacağım.”

İZMİR’İN DURUŞUYLA İYİ PARTİ’NİN PROGRAMI ÇOK ÖRTÜŞÜYOR VE…

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe yönetimlerine ‘herkese dokunun’ önerisinde bulunduğunu dile getirerek, partisinin programıyla İzmirlilerin duruşunun buluştuğunu ve büyük bir başarı elde edeceklerine inandığını kaydetti:

“Herkese dokunmaya çalışın diyorum. Milletin İYİ Parti’ye bakış açısı başka. Özellikle İzmir’de. İzmir’in duruşuyla İYİ Parti’nin programı birbiriyle çok örtüşüyor. Dolayısıyla millete dokunduğun zaman millet ile etkileşim kolay oluyor. Mümkün olduğunca insanlara dokunun diyoruz. İzmir’de büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.