Dolar 32,5101
%0.22
Euro 34,9197
%0.51
Altın 2.431,740
%-0.28
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu Ödemiş'te talepleri dinledi

Kocaoğlu Ödemiş'te talepleri dinledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa’ya, oğlu İsmail Kocaağa’nın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi. Ödemiş’e giden Kocaoğlu, başsağlığı ziyaretinin ardından ilçe örgütü ile bir araya gelerek, ilçede beklenen hizmet taleplerini not etti. Taziye ziyaretinde bulundu... Örgütle buluştu... Rozet taktı...

  • Ege Postası
  • 06.02.2018 - 11:27

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu önceki gün vefat eden Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa’nın oğlu 22 yaşındaki İsmail Kocaağa için Ödemiş’e gitti.

Ödemiş’te aileye başsağlığı dileyen Kocaoğlu’na CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik de eşlik etti. Daha sonra CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı'na geçen Başkan Kocaoğlu Ödemişli partililerle bir süre sohbet etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Ödemişlilerin taleplerini dinleyen Kocaoğlu İzmir’e döndü. İlçe Başkanı Mehmet Birlik, Ziraat Odası Başkanı Kocaağa’nın oğlunun vefatını Ankara’da kurultayda öğrendiklerini bu nedenle Başkan Kocaağa'yı aradıklarını söyleyerek “Aziz Kocaoğlu Başkan’ımız da olaydan haberdar oldu. Başsağlığı dilemek için Ödemiş’e geldi. Bir süre de örgütle bir araya geldi. Burada partiye yeni kayıt olan Sibel Çamlı'ya rozet taktı. Başsağlığı diledikten sonra örgütün taleplerini dinledi ve ilçeden ayrıldı” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.