Dolar 32,4662
%-0.06
Euro 34,8024
%-0.48
Altın 2.440,740
%0.19
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'nin destek çağrısına Akpınar'dan jet yanıt!

Sürekli'nin destek çağrısına Akpınar'dan jet yanıt!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin Meclis Genel Kurulunda Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a yaptığı destek çağrısına Başkan Akpınar jet yanıt verdi. Başkan Akpınar'ın çağrısını tweetlerle paylaşan vekil Sürekli ile Başkan Akpınar, yarın saat 17.00’de bir araya gelerek, Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat için gerekli ruhsat konusu, Karşıyaka Spor Kulübü’nün sıkıntıları gibi konuları ele alacak, çözüm arayacak. AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka için önemli konuları görüşeceklerini söyledi ve sosyal medya hesabından ilk gelişmeleri duyurdu.

  • Ege Postası
  • 02.11.2017 - 19:21

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübünün kuruluşunun 105’inci yıl dönümü nedeniyle Genel Kurul’da gündem dışı bir konuşma yaptı. AK Parti Milletvekili Sürekli, konuşmasının ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı telefonla arayarak randevu istedi ve yarın saat 17.00 için randevu aldı.

CHP’li Başkan Akpınar ve AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli’nin yarın masada ele alacağı konular ise Karşıyaka Stadı için ruhsat talebinde bulunduklarında Başkan Akpınar’ın konuya  olumlu yaklaşmasını istemesi ve Karşıyaka Spor Kulübü ile ilgili neler yapabilecekleri konuları öncelikli olacak.

AK Partili Sürekli'den Akpınar'a 'ruhsat' çağrısı

BAŞKAN AKPINAR İLE YARIN SAAT 17.00’DE GÖRÜŞECEĞİZ

Başkan Akpınar ile yarınki randevusunda neler konuşacağı ile bilgi veren Kerem Ali Sürekli, “Genel Kurul’daki konuşmamdan sonra sayın Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ile cep telefonuyla görüştüm. Kendisini ziyaret etmek istediğimi söyledim. Randevu istedim. Karşıyaka’ya stat yapımı, TOKİ ve hastane projeleri başta olmak üzere birkaç konuyu ele alacağız. Yarın saat 17.00’de görüşeceğiz. Ümitliyim. Karşıyaka Stadı için ruhsat talebinde bulunduğumuzda bu konuda olumlu yaklaşmasını isteyeceğim. Onun takdiridir ruhsat. Karşıyaka Spor Kulübü’nün geleceği için ne yapabilirizi konuşmak istiyorum aynı zamanda. Sohbetin gelişimine göre çözümler bulacağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.

KARŞIYAKA’YA STAT İÇİN RUHSAT VERİLSİN

Karşıyaka Spor Kulübü'nün 105'inci kuruluş yıldönümü hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Genel Kurul’da konuşan AK Parti Milletvekili Sürekli, Karşıyaka’nın kurtuluşunun yeni yapılacak stat olduğunu belirterek, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan projeyi götürdüklerinde stadın yapılması için gerekli olan ruhsat onayını vermesini istedi.

1 KASIM TAKVİMLERDE YERİNİ ALSIN

Vekil Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü’nün kaybedecek 1 dakikası bile olmadığını kaydederek, 1 Kasım tarihinin Karşıyaka için tarihlerde yerini almasını istedi.

YARIN İLK İŞ BAŞKANIMIZ AKPINAR İLE BİRARAYA GELECEĞİZ

Vekil Kerem Ali Sürekli, “Ben yürekten inanıyorum ki 1 Kasım Karşıyaka’mızın kuruluşundan çok kurtuluşu için önemli bir tarih olarak takvimlerde yerini alsın” diyerek, yarın Karşıyaka’nın CHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile biraraya geleceğini ve birlikte neler yapacaklarını değerlendireceklerini belirtti.

İŞTE SÜREKLİ’NİN MESAJLARI

Sürekli, attığı beş tweetle Karşıyakalılara müjdeli haberler vereceğini açıkladı.

BAŞKAN AKPINAR’A İLGİ VE ALAKASINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sürekli ilk mesajında; “Bugün bildiğiniz üzere Genel Kurul’da Karşıyaka’mızın kuruluş yıldönümü ile alakalı gündem dışı söz almıştım. Ben yürekten inanıyorum ki 1 Kasım Karşıyaka’mızın kuruluşundan çok kurtuluşu için önemli bir tarih olarak takvimlerde yerini alsın. Taraflarımızın inancını, yaktığı meşaleyi bir adım ileriye taşıma gayesiyle İzmir’e döndüğümde girişimlerde bulunacağımı söylemiştim. Yarın ilk iş İzmir’de Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar ile biraraya geleceğiz. Birlikte neler yapacağımızı değerlendireceğiz. Ben Hüseyin Mutlu Akpınar Başkanımıza da ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Kim Karşıyaka için taş üstüne taş koyacaksa onunla istişare etmekten, birlikte sorunlara çözüm üretmekten memnuniyet duyacağım” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.