Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül Hablemitoğlu’ndan ‘Can İzmir güzel İzmir!’ mesajı

Şengül Hablemitoğlu’ndan ‘Can İzmir güzel İzmir!’ mesajı

İYİ Parti’nin İzmir 2.Bölge 3. Sıra adayı Şengül Hablemitoğlu, sosyal medya hesabından İzmir’e mesaj gönderdi. İzmir adayları arasında sürpriz isim olarak öne çıkan Prof. Dr.Şengül Hablemitoğlu, mesajında İzmir için canla başla çalışacağını ifade ediyor. Şengül Hablemitoğlu'ndan ilk seçim mesajı

  • Ege Postası
  • 22.05.2018 - 10:30

 GÜLSEN CANDEMİR/EGEPOSTASI-24 Haziran seçimleri için partiler listelerini dün YSK’ya bildirdi. Bu seçimde, ne kadar oy alacağı merak konusu olan İYİ Parti’de dikkat çeken adaylardan İzmir 2. Bölge 3.sıra adayı Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında İzmir’e olan sevgisini belirtmekten çekinmedi. Twitter’dan paylaştığı mesajında İzmir için ‘Can İzmir! Güzel İzmir!’ tanımlaması yapan Hablemitoğlu, ‘İzmir’le birlikte canla başla çalışmak için adayım.’ Dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA ADAYIM

Mesajının tamamı şöyle: “Can İzmir! Güzel İzmir! 24 Haziran Türkiye’de bir dönüm noktası. İzmir 2. Bölge adayınız olarak birlikteyiz. Çağdaş, medeni, demokratik bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstermek. İzmir’le birlikte canla başla çalışmak için adayım.”
Twitter’dan İzmir’e mesaj gönderen Şengül Hablemitoğlu’nun İzmir’deki seçim çalışmalarına ne zaman başlayacağı merak konusu. 

PROF.DR. ŞENGÜL HABLEMİTOĞLU KİMDİR'

1986 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Aile ve Tüketici Bilimleri Anabilim Dalında 1989 yılında yüksek lisansını, 1996 yılında doktorasını tamamladı. 2002 yılında evinin önünde katledilen Necip Hablemitoğlu’nun eşi olan Şengül Hablemitoğlu, Türkiye Bilimler Akademisi Sosyal Bilimlerde Doktora Sonrası Yurtdışı Araştırma Bursu ile 1997 yılında gittiği ABD’de Purdue Üniversitesi Kadın Çalışmaları Programı’nda misafir öğretim üyesi olarak araştırmalar yaptı. 1998 yılında Üniversite Doçenti unvanını aldı ve 2005 yılında Profesör oldu, çeşitli idari görevlerde bulundu. Mayıs 2008 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü’nün kuruluşunda görev aldı ve Bölüm Başkanlığı’na atandı. Kasım 2008-Şubat 2015 arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Dekanlık görevini üstlendi, son yıllarda aile ve yas danışmanlığı yapmaya başladı. Bu kapsamda çeşitli özel, kamu kurum ve kuruluşları tarafından düzenlenen aile danışmanlığı eğitim programlarını düzenleyerek eğitmenlik yapmaktadır. Halen bağımsız bir kuruluş olan Hablemitoğlu Ankara Enstitüsü’nde bireysel ve kurumsal gelişim odaklı modüler eğitim programları, workshoplar düzenlemekte, aile danışmanlığı eğitimleri ve yas danışmanlığı seminerleri vermektedir. Ayrıca Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır. Uluslararası Sosyal Hizmet Uzmanları Federasyonu (IASSW)’na üyedir. Çok sayıda üniversitenin Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde danışma kurulu üyesidir. Çeşitli ulusal ve uluslararası panel, kongre ve sempozyumlara katılmış, yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda konferans vermiş, çalışma ziyaretleri yapmış ve bugüne kadar 8 kitabı yayınlamıştır. Kanije ve Uyvar’ın annesidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.