Dolar 32,5744
%0.11
Euro 34,9831
%0.44
Altın 2.432,590
%0.39
Bist-100 9.754,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahin’den disiplin kararına çok sert tepki: 'Tahir Şahin 2' filmini görecekler!

Şahin’den disiplin kararına çok sert tepki: 'Tahir Şahin 2' filmini görecekler!

Hakkında disiplin süreci başlatılan ve komisyon kurulması kararı verilen Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin, disiplin kararıyla ilgili ilk kez konuştu. Şahin, kendisi hakkında disiplin süreci başlatanları çok sert bir dille eleştirirken, "Benim hakkımda disiplin süreci isteyenler dün farklı bugün farklı konuşan karakterde bireyler. Biz bu filmi daha önce de gördük. Ama illa ki 'Tahir Şahin 2' filmini görmek istiyorlarsa tüm kamuoyu görmeye hazır olsun” dedi. Şahin’den disiplin kararına çok sert tepki:

  • Ege Postası
  • 07.08.2019 - 12:38

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin hakkında dün gerçekleştirilen CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında disiplin soruşturması açılarak komisyon kurulması kararı verildi. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un CHP Menemn İlçe Danışma Kurulu’nda Şahin için “Partiden ihraç edilmeli” sözleriyle disiplin sürecinin işaretini verdi. Başkan Aksoy’un bu açıklamasının ardından CHP Menemen İlçe Başkanlığı Tahir Şahin hakkında disiplin dosyasını il yönetimine gönderdi. Dün il yönetimi aldığı kararla Şahin için koisyon kurulmasına karar verdi. Şahin, disiplin süreciyle ilgili ilk kez konuştu. Disiplin sürecini kamuoyunda öğrendiğini ifade eden Şahin, “Benim hakkımda disiplin süreci isteyenler dün farklı bugün farklı konuşan karakterde bireyler. Biz bu filmi daha önce de gördük. Ama illa ki Tahir Şahin iki filmini görmek istiyorlarsa tüm kamuoyu görmeye hazır olsun” dedi. 

“DÜN BAŞKA BUGÜN BAŞKA KONUŞAN KARAKTERLER”

CHP’nin kimsenin babasının malı olmadığını vurgulayan Şahin, “CHP, Atatürk’ün partisidir. Kimsenin babasının malı değildir. Bizi disipline vermek isteyenler, disiplin sürecini başlatanlar, kendi yaşamlarında ve siyaset yaşamlarında dün başka bu gün başka konuşan karakterde kişilerdir. Biz hiçbir zaman öyle olmadık. Ben bu karakterlere hem acıyorum hem gülüyorum. Bugüne kadar Menemen’de seçimden ne yapıldığını ne yapılmadığını, barışın nasıl bozulduğunu, insanların birbirine karşı düşmanca tavırlarını yaşan her şeyi Menemen halkı görüyor ve ona göre kararını veriyor” diye konuştu. 

“TAHİR ŞAHİN 2 FİLMİNE HAZIR OLSUN”

Şahin, tüm kamuoyunun Tahir Şahin 2 filmini göreceğini belirtirken,  “Biz bu filmi daha önce de gördük. Tahir Şahin bir, filmini daha önce de görmüştük. Bazıları demek ki illa Tahir Şahin 2 filmini görmek istiyor. O zaman madem öyle tüm kamuoyu Tahir Şahin 2 filmini görmeye hazır olsun. Ben bu karakterlere acıyor ve gülüyorum” dedi 

BAŞKAN  YÜCEL İLE GÖRÜŞTÜ MÜ' 

Şahin, disiplin süreciyle alakalı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşüp görüşmediği sorusuna“Görüşmek isteyen bizi arar”  sözleriyle cevap verdi.  
Öte yandan Şahin, bu konuyu kamuoyunun önünde çok konuşmak istemediğini dile getirirken, “Hem Menemen halkı, hem partim CHP’nin zarar görmemesi için bu konuları çok konuşmak istemiyorum. Vakti zamanı gelince konuşuruz” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.