Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Parti rozetlerini Kılıçdaroğlu taktı

Parti rozetlerini Kılıçdaroğlu taktı

Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile 28 ilçe belediye başkanı ile İYİ Parti’ye bırakılan Tire ve Kiraz belediye başkan adaylarının tanıtıldığı tanıtım toplantısına gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, salona yoğun bir izdiham eşliğinde giriş yaptı. Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayraklı Adayı olan İsmail Sarı'nın ardından yine 2014 yerel seçimlerinde MHP Bayraklı Adayı olan Mehmet Toptaş da CHP’ye katıldı.Her iki isme de parti rozetlerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı. CHP Lideri partisinin İzmir adaylarını tanıttı

  • Ege Postası
  • 17.02.2019 - 13:00

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İzmir'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için kente geldi.

Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına İzmir İl Örgütü yoğun katılım sağladı.

Binlerce partili sabahın erken saatlerinden itibaren salonu tıklım tıklım doldurdu.

Salon, parti bayrakları ile süslendi, sahneye dev bir LED ekran yerleştirildi. Salonda üzerinde 'Derman belediyeciliği. Martın sonun bahar' yazılı pankart asıldı. Salonun diğer tarafına da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı bir başka pankart asıldı. Ayrıca, üzerinde 'Bereketli, huzurlu, özgür kentler için' yazılı pankartların da asıldığı görüldü. Partililer tribünlerden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlerken, ilçe belediye başkan adayları, mevcut belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri, İzmir milletvekilleri salonda yerini aldı. Salonda İzmir Marşı'nın yanı sıra ‘Tunç Soyer, İzmir için her şeye değer’ şarkısı çalındı.

CHP İzmir Milletvekilleri, belediye başkan adaylarıyla tek tek tokalaşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile salona geldi. Şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından zeybek gösterisi başladı. Zeybek gösterisinin ardından CHP'li belediyeleri anlatan bir video sunumuna geçildi. Aday tanıtım toplantında konuşmacılardan önce zeybek gösterisi dikkatle izlendi.

Toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, ittifak ortağı İYİ Parti'nin İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkan ve adayları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda partili katıldı.

İKİ BOMBA İSİM DE KATILDI

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayraklı Adayı olan İsmail Sarı'nın ardından yine 2014 yerel seçimlerinde MHP Bayraklı Adayı olan Mehmet Toptaş da CHP’ye katıldı. İkili CHP’nin aday tanıtım toplantısında İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ile yan yana oturdu.

CHP'ye katılan isimlerin parti rozetlerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

İzmir adayları

Tunç Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu CHP'nin ilçe belediye başkan adayları Aliağa'da Özcan Durmaz, Balçova'da Mehmet Ali Çalkaya, Bayındır'da Ufuk Sesli, Bergama'da İdris Yavuzyılmaz, Bayraklı'da Serdar Sandal, Buca'da Suat Nezir, Bornova'da Mustafa İduğ, Beydağ'da Feridun Yılmazlar, Çeşme'de  Ekrem Oran, Çiğli'de Utku Gümrükçü, Dikili'de Adil Kırgöz, Foça'da Fatih Gürbüz, Gaziemir'de Halil Arda, Güzelbahçe'de Mustafa İnce, Menemen'de Serdar Aksoy, Menderes'te Mustafa Kayalar, Konak'ta Abdül Batur, Seferihisar'da İsmail Yetişkin, Karşıyaka'da Cemil Tugay, Karabağlar'da Muhittin Selvitopu, Karaburun'da İlkay Girgin Erdoğan, Kınık'da Ahmet Özkan, Kemalpaşa'da Rıdvan Karakayalı, Narlıdere'de Ali Engin, Ödemiş'te Mehmet Eriş, Selçuk'ta Filiz Ceritoğlu Sengel, Torbalı'da İsmail Uygur, Urla'da Burak Oğuz olarak tanıtıldı. 

CHP, Tire'de İYİ Parti adayı Atakan Duran'ı, Kiraz'da İYİ Parti adayı Mehmet Emin Avşar'ı destekleyecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.