Dolar 32,5234
%0.22
Euro 34,5738
%0.08
Altın 2.492,130
%0.23
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu İzmir'e geldi

Kılıçdaroğlu İzmir'e geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir belediye başkan adayları tanıtım törenine katıldıktan sonra, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nın açılışını yapacak. Adayları tanıtacak, açılış yapacak...

  • Ege Postası
  • 17.02.2019 - 00:07

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanında İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, milletvekilleri, belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili karşıladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin belediye başkan adaylarını Ankara’da tanıtımının ardından İzmir’de de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak.

Bugün saat 12.00’de Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısına İzmir İl Örgütünün yoğun katılım sağlaması bekleniyor.
İl yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programıyla ilgili ilçe başkanlıklarına yazı göndererek; “Tüm Türkiye’nin gözünün İzmir’de olduğu bilinciyle genel başkanımızın katılımıyla düzenlenecek bu törenin İzmir örgütümüze yakışan bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilmesi son derece önemlidir" denilmişti.

İYİ PARTİ’DE DAVET EDİLDİ

Öte yandan İYİ Parti ile ittifak yapan CHP, aday tanıtım toplantısına İYİ Parti İzmir teşkilatını ve adaylarını da davet etti.

MEYDAN AÇILIŞINA KATILACAK

Aday tanıtım toplantısının ardından Kılıçdaroğlu, saat 15.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nın açılışını yapacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.