Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özen ve Başak’tan ziyaret polemiği

Özen ve Başak’tan ziyaret polemiği

CHP İzmir İl eski Yöneticisi Yücel Özen, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın İzmir’de gerçekleştirdiği ziyaretleri sosyal medyadan eleştirince, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın hedefi oldu. Özkan’ın İl Başkanlığı öncesi Konak’ı ziyaret etmesini diline dolayan Özen'e Başak “Yanımda aradı, İl Başkanı'nın gündemi dolu olduğu için görüşemediler” yanıtı verdi. 'İl binası Konak’a yakın, uğrayabilirdi'

  • Ege Postası
  • 25.02.2018 - 13:22

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in kongre sonrası teşekkür ziyaretleri ve ziyaretçileri nedeniyle yoğun geçen parti içi gündeminde Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’a randevu veremediği ortaya çıktı. 

MYK'nın belirlenmesinin ardından Basınla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, kentteki ilk ziyaretini geçen Cuma günü üyesi olduğu Konak İlçe Başkanlığı’na yaptı. Konak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle görüşen ve buradan ayrılan Özkan’ın il binasında İl Başkanı Yücel'i ziyaret etmemesi dikkat çekti.

Konuyu sosyal medya üzerinden eleştiren İl eski Başkan Yardımcısı Yücel Özen, "CHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Tuncay Özkan, ilçe gezilerine bir ara verse de CHP Genel Başkanımızın, İzmir'deki tek temsilcisi İzmir İl Başkanımızı ve İzmir İl Başkanlık binamızı bir ziyaret etse de, kongrelerin ve kurultayımızın bittiğini anlasak!!! Konak İlçe Binamızın hemen yanı başında İl merkezimiz. Artık herkes işini yapsın CHP gelenekleri ile” paylaşımında bulundu.

“ARASAYDI ÖĞRENİRDİ”

Özen’in paylaşımına yanıt ise Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’tan geldi. Başak, Özkan’ın kendi yanında İl Başkanı Yücel ile telefonda görüştüğünü ancak Yücel’in yoğun programından dolayı bir araya gelmediklerini aktardı. Başak yaptığı paylaşımda “Sayın Yücel Özen sayın Genel Başkan Yardımcımız Tuncay Özkan İzmir’e gelmeden önce benim şahit olduğum, Sayın İl Başkanı’mızı arayarak ili ziyaret edeceğini ve il başkanımızla beraber ilçe örgütlerini ziyaret edeceğini bildirmiştir. Ancak sayın İl Başkanı’mızın çok yoğun gündeminden dolayı zamanın uygun olmadığını dile getirmiştir. Dolasıyla senin gibi siyaseti iyi bilen Facebook sayfası üzerinden paylaşması ve bu polemik yaratmak yerine Sayın İl Başkanı’mızı arayarak öğrenebilirdi saygılar” ifadelerini kullandı.

“OMUZ OMUZA OLACAĞIZ”

Özen’in konuya açıklık getirilmesinin ardından yaptığı paylaşımda ise Konak İlçe Başkanım, sevgili dostum Şakir Başak ve Çeşme İlçe Başkanım, kardeşim Ekrem aradılar konu ile ilgili. Sn Genel Başkan Yardımcımızın üç gün önce İl Başkanı’mızı arayarak İl Başkanı’mızı ziyaret etmek istediğini söylediğini, ancak İl Başkanı’mızın yoğunluğu nedeniyle daha sonra ziyaretinin uygun olacağını belirtmesi üzerine Konak ve Çeşme ilçe ziyaretinin gerçekleştirildiğini belirttiler. İl Başkanımızın ve yönetiminin ziyaretinde yine el ele, omuz omuza olacağız” ifadelerini kullandığı görüldü.

ZİYARETLERE BAŞLAYAMADI

İl Başkanı Deniz Yücel’in kongre ve kurultay sonrası İl Başkanlığı’ndaki yoğun tebrik ve teşekkür ziyaretleri trafiği nedeniyle ilçe ziyaretlerine gidemediği, Yücel’in kendi işlerine de zaman ayırmakta güçlük çektiği, planlamalar konusunda yoğunluk nedeniyle zaman sorunu yaşandığı ifade edildi. Yücel’in göreve geldikten sonraki ilk ziyaretleri Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptığı görüldü. Önceki hafta il yönetiminde ilçeleri ziyaret etme kararı alan İl Başkanı Yücel’in bu ziyaretleri planlayacağı tarihler ise henüz netleşmedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.