Dolar 32,3614
%-0.37
Euro 34,6364
%-0.49
Altın 2.388,710
%-1.4
Bist-100 10.200,00
%1.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yola devam kararı verilen ilçe başkanları ne dedi'

Yola devam kararı verilen ilçe başkanları ne dedi'

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin kongre takvimini netleştiriyor, ilçe başkanları değişimini ise sürdürüyor. 11 ilçe başkanıyla yola devam edecek olan İl Başkanı Şengül’ün yola devam edeceği ilçe başkanları arasında il başkanlığı için adı geçen Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal ve Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ile yollarını ayırmaması dikkat çekti. Öte yandan Egepostası’na konuşan ilçe başkanları, kongrelerini hızla gerçekleştirip seçim çalışmaları için start vereceklerini belirtti. Yola devam kararı verilen ilçe başkanları ne dedi'

  • Ege Postası
  • 24.02.2018 - 14:59

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün sabah basın toplantısıyla duyurduğu kongre takvimi ve yola devam edeceği ilçe başkanları açıklaması teşkilattaki hareketliliği arttırdı.

Partilerinin İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve genel merkez yöneticilerine teşekkür eden 11 ilçe başkanından ulaştığımız ilçe başkanları, hedeflerinin yerel ve genel seçimlerde en yüksek oyu alarak kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamak olduğunu söyledi.

İlçe başkanlarının ortak duygusu, ‘Teşekkür, şükran ve heyecan’ olurken, ortak kararları ise ‘gece gündüz çalışmak ve en yüksek başarı oranına ulaşmak’ oldu.

YAŞAR KIRKPINAR: TÜM YÖNETİCİLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, il başkanı Şengül’ün kendileriyle yola devam kararından gurur duyduklarını belirterek, “2001 yılında çıktığımız bu yola gerek il başkanımız gerek genel merkez yöneticilerimizin kararıyla devam etmemiz yönünde karar verilmesi bizler açısından gurur verici. İlk günkü heyecanla çalışmalarımıza ve hizmetimize devam edeceğiz. Amacımız büyükşehir belediyemizi kazanmak. Yerel ve genel seçimlerde  birinci olmak ve belediyemizi yeniden kazanmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yine birinci olmak istiyoruz. Başarımızı taçlandırmak en büyük dileğimiz. Sayın il başkanımız Aydın Şengül, Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın bizimle bu yola devam istedikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” değerlendirmesini yaptı.

ÖZGÜR HIZAL: HER GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Adı il başkanlığı için de geçen Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını, görevlerini layıkıyla yerine getirecekleri sözünü verdi:

“Bize verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Sayın il başkanımızın, vekillerimizin, genel merkez teşkilat başkanlığımızın, yetkili organların devamımız yönünde karar vermesinden büyük onur duyuyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmak için teşkilat olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Her iki seçimde de ilçemizde başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. 18 Mart’ta kongremizi yapacağız. İnşallah hayırlısı olur diyoruz” diye konuştu.

MOLLA AHMET: KINIK’I BAŞARIYA ULAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Molla Ahmet de, ilçelerini yerel seçimde başarılı sonuçlarla kazanmak için çalışacaklarını dile getirdi: “Bu karara sevindik. Devam etmiş olmamız sevindirici. Partimize ve ülkemize hizmet etmek bizi gururlandırır. AK Parti’de Kınık’ta hizmet bizim için gurur verici. Yerel ve genel seçimlerde Kınık’ı başarıya ulaştırmak için çalışacağız” dedi.  

HAMİT NİŞANCI: BİZE NE GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı, partilerini bir adım öteye taşımak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti: "Bize ne görev verilirse yapmaya hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve il başkanımız layık gördüğü için teşekkür ederiz. Partimizi bir adım daha öteye taşımak için çalışmalarımızı eksiksiz sürdüreceğiz.”

MEHMET İMRE: PARTİMİZİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GETİRECEĞİZ

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, Menderes’i yerel seçimde tekrar alacaklarını belirterek, “Hedefimiz teşkilatta birlik ve beraberliği sağlamak. 2014 yerel seçimlerindeki başarıyı 2019’a taşıyıp devamında Cumhurbaşkanlığı seçimine en iyi şekilde hazırlanarak Menderes’te partimizi hak ettiği noktaya getirmek istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.  

OGÜN ASİL AYDOĞDU: YOLA BİZİMLE DEVAM EDİLECEĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu, karar nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Yola bizimle devam edileceği için çok mutluyuz. İnşallah yerel seçimde Beydağ’ı AK Belediyecilikle tanıştıracağız. İktidarın gücünü Beydağ’da hissettireceğiz. Hükümetin aracılığıyla ilçemizde yapılacak  yatırımlara katkıda bulunacağız” sözünü verdi.

UĞUR DEMİREZEN: BİZE GÖSTERİLEN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen de, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını vurgulayarak, “Bize gösterilen güveni boşa çıkarmayacağız. Millet ve hizmet yolunda sayın Cumhurbaşkanımızla beraber 2023 ve 2071 vizyonunu hayata geçireceğiz. Öncelikle kendi ilçemi 2019 Mart seçimlerinde AK Partili belediyeye dönüştürmek için teşkilatımla birlikte var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.