Dolar 32,4473
%-0.12
Euro 34,7421
%-0.66
Altın 2.437,530
%0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Dervişoğlu Taşer'in adaylığını değerlendirdi

MHP'li Dervişoğlu Taşer'in adaylığını değerlendirdi

MHP’nin İzmir’de seçim kazanması için aylar öncesinden Oktay Vural ve Kenan Tanrıkulu ismini gündeme getiren eski İl Başkanı 2009 MHP Büyükşehir Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu, partisinin 2014 Büyükşehir adayının Murat Taşer olarak netlik kazanması üzerine “Yerel seçimlerde MHP’nin İzmir’de nasıl başarılı olacağının formülünü aylardır anlatıyordum ama görünen odur ki bu düşüncelerimiz karşılık bulamamış” yorumunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 13:03

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerin Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli olmaya başladı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım AK Parti’nin adayı olurken, MHP, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura’nın eski bürokratlarından Murat Taşer ile seçime girecek.MHP’nin İzmir’de seçim kazanması için aylar öncesinden Oktay Vural ve Kenan Tanrıkulu ismini gündeme getiren partinin eski İl Başkanı 2009 MHP Büyükşehir Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu, partisinin 2014 Büyükşehir adayı ekseninde yaşanan gelişme için“Yerel seçimlerde MHP’nin İzmir’de nasıl başarılı olacağının formülünü aylardır anlatıyordum ama  görünen odur ki bu düşüncelerimiz karşılık bulamamış” yorumunda bulundu.

İZMİR’DE AÇIKLANACAK

Uzun zamandır Büyükşehir adayı için arayışta olan MHP’de eski iki bakan aynı zamanda partinin İzmir Milletvekilleri Oktay Vural ve Kenan Tanrıkulu adaylığa sıcak bakmamışlardı. Vural ve Tanrıkulu’nun adaylığa yanaşmamasının ardından arayışlarını hızlandıran MHP,  Büyükşehir eski bürokratlarından Murat Taşer isminde karar kıldı. Taşer’in ismi 29 Aralık’ta Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından İzmir’de açıklanacak.

''İZMİR ADAYI TAŞER OLUYOR''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


FORMULÜ ANLATTIM AMA…

MHP İzmir Büyükşehir adayının Taşer’in olmasının netlik kazanmasının ardından ilk yorum partinin eski il başkanı, 2009 MHP Büyükşehir adayı Müsavat Dervişoğlu’ndan geldi. Dervişoğlu, “ Yerel seçimlerde İzmir’de nasıl başarılı olacağının formülünü aylarca anlattım ama görünen odur ki bu düşüncelerimiz karşılık bulamamış. Arkadaşlarımız Oktay Vural ve Tanrıkulu sorumluluk almayı uygun görmemiş.  Sorumluluk üstlenmeye yanaşmamışlar. Ortaya bir kişinin adaylığı çıkmıştır. Ancak aday üzerinden spekülasyon yapmayı doğru bulmuyorum” yorumunda bulundu.

RİSK ALSINLAR DEMİŞTİ

Dervişoğlu aylar önce, “ Ben geçen dönem risk aldım ve 150 bin aldım… Bu iki kıymetli bakanın(Vural,Tanrıkulu) siyasetten benden etkin olduğunu düşünüyorum ve İzmir’i kazandırma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Allah rızası için bir kere de risk alsınlar” demişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.