Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir İstanbul yolunda...

MHP İzmir İstanbul yolunda...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı güçlü bir ekiple İstanbul’a hareket ediyor. İl Başkanı Veysel Şahin, “Elimizden gelen tüm imkânlarla gönüllülük esasına uyarak etkin ve yetkin bir kadro ile İstanbul’a gidiyoruz. Yüz avukatın da dahil olduğu seçim işleri konusunda uzman teknik bir kadro ile Cumhur İttifakı adayına ve İstanbul teşkilatlarımıza destek olacağız” dedi. MHP İzmir İstanbul yolunda...

  • Ege Postası
  • 21.06.2019 - 14:30

MHP İzmir İl Başkanlığından tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimlerine destek sürüyor. Seçim günü çalışmalarına ve oy sayım işlemlerine destek olmak için 100 avukat ve teknik ekipten oluşan kafileleri bu geceden itibaren yola çıkıyor. “Liderimizin emri, bizim de bir ahdimiz var. İstanbul seçimlerini çok önemsiyoruz. Mutlaka başarılı olacağız” diyerek bir açıklama yapan İl Başkanı Veysel Şahin sözlerini şöyle sürdürdü;

Cumhur İttifakı kazanacak

Bizim için milli bir direniş, milli mücadele ve milli haykırış durumunda olan İstanbul Seçimleri Edirne’den Kars’a İzmir’den Hakkari’ye kadar bütün Türk Milletini yakından ilgilendiriyor. Cumhur İttifakı’nın bu seçimlerden başarılı çıkacağına olan inancımız tamdır. Bu andan itibaren tüm dikkatlerimizle gözümüz oyların, sandıkların ve tutanakların üzerinde olacak. Milletimizin tertemiz oyları Cumhur İttifakını zafere taşıyacak bütün Türkiye’de rahat bir nefes alacaktır. 

Demokrasi yarışı olduğu kadar

23 Haziran seçimleri demokrasi yarışı olduğu kadar küresel güçlere karşı verdiğimiz mücadelenin de arenasıdır. Biz bu mücadeleye gerektiği gibi hazırlandık. Liderimizin emrinde emin adımlarla yürüyoruz. Genel Merkezimiz Gönüllü ekibimize nerede ve ne görev verilirse onu yerine getireceğiz. İnancım odur ki kazanacağız. Cumhur İttifakı Adayı Sayın Binali Yıldırım bu seçimlerden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çıkacaktır. 

Kafilelerimiz yolda

Bu yolda biz de elimizden geleni yapmak istiyoruz. Mademki bütün dünya gözünü İstanbul’a dikti, mademki tüm şer cepheleri İstanbul seçimleriyle yakından ilgileniyor. Öyleyse Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin sözünü yere düşürmek olmaz. Biz de orada olacağız. Kafilelerimiz dün gece itibariyle yola koyulmaya başladı. Büyük ve asil bir görev bizleri bekliyor. Dualarla çıktığımız yolda zafer marşlarıyla döneceğimize inanıyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.