Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Boztepe 'kanalizasyon' dedi ama... 'Sonuç' başka çıktı

AK Partili Boztepe 'kanalizasyon' dedi ama... 'Sonuç' başka çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe sosyal medya hesabından körfeze kanalizasyon suyunun boşaltıldığını iddia etti. Boztepe sosyal medyada dolaşan videoyu, “Çok renk, çok ses, çok nefes dediniz, sonuç” notuyla paylaştı. Ancak boruların alt geçitteki suyun tahliyesi için yapılan çalışma için kullanıldığı ortaya çıktı. AK Partili Boztepe 'kanalizasyon' imasında bulundu ama...

  • Ege Postası
  • 20.06.2019 - 18:09

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, sosyal medya hesabından İzmir Körfezi'ne borulardan kanalizasyon sularının boşlatıldığını ileri sürdü.

Birçok kişi tarafından paylaşılan videoda körfeze borular aracılığıyla su boşaltıldığı görülüyor. Bazı sosyal medya kullanıcı ise kanalizasyon sularının körfeze akıtıldığını iddia ederken, AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe de görüntüyü paylaşarak, “Çok renk, çok ses, çok nefes dediniz, sonuç” dedi.

Görüntüyle ilgili gerçek kısa süre ortaya çıktı. Boruların alt geçitteki suyun tahliyesi için kullanıldığı ve kanalizasyon hattı olmadığı ortaya çıktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.