Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen soruşturmasında flaş gelişme: İYİ Parti’ye de sıçradı

Menemen soruşturmasında flaş gelişme: İYİ Parti’ye de sıçradı

Geçtiğimiz günlerde Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da aralarında bulunduğu 29 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında İYİ Partili bazı isimler de gözaltına alındı. 

  • Ege Postası
  • 22.11.2020 - 13:03

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da aralarında bulunduğu 29 kişi hakkında verilen gözaltı kararı İzmir gündemine damgasını vurmuştu. Başkan Aksoy ve beraberindekilerle ilgili süreç devam ederken flaş bir gelişme daha yaşandı. 

Savcılık talimatıyla yürütülen soruşturma, İYİ Parti’ye de sıçradı. İddialara göre; İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Y. ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Tarkan Fikret Ç. de eklendi. 
Yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olan İYİ Parti Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ç. ve babasını da gözaltına aldı. 

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Basına intikal etmiş emniyet soruşturmasının kapsamında Büyükşehir Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızın olduğu söylendi. Ailelerine ulaşmaya çalıştım. Ulaşamayınca bu arkadaşlarımızın gözaltında olduğunu öğrendim. Sonrasında ‘Evet’ dedim ‘Bu arkadaşlarımız partidenmiş’ Şimdilik durum bundan ibaret. Bizim şimdi hukuka ve güvenlik güçlerine teslim olmuş veya gözaltına alınmış kişilerle ilgili herhangi bir yorum yapmamız doğru olmaz. Partilimiz olsun ya da olmasın. Yarın öbür gün bu ifade alma sona erdikten sonra hukuki süreç başlar. O zaman bu konudaki görüşlerimizi paylaşacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.