Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kütahyalı'ya İzmir'deki Boşnaklardan ağır cevap

Kütahyalı'ya İzmir'deki Boşnaklardan ağır cevap

İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Derneği adına açıklama yapan Başkan Gürol Türkmentepe bir televizyon kanalında Boşnaklar hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalarak işinden olan Rasim Oan Kütahyalıyı kınadı. Kütahyalı'ya İzmir'deki Boşnaklardan ağır cevap

  • Ege Postası
  • 21.11.2017 - 09:47

EGEPOSTASI - İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Gürol Türkmentepe, önceki akşam bir televizyon kanalında yorum yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar hakkında kullandığı ifadeleri şiddetle kınadıklarını belirterek açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada, “Önceki akşam özel bir televizyon kanalında Boşnaklar hakkında aşağılıkça, adice, alçakça ifadeler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı isimli insan müsveddesini şiddetle kınıyoruz.

Her programda, her konuşmada birilerine hakaret etmeyi rutin hale getiren, düzeysizliği, basitliği, ahlaktan ve aile terbiyesinden nasiplenmemiş ruh haliyle toplumun tüm sosyolojik fay hatları üzerinden ikbal arayışına giren, bunun dışında da başka hiçbir özelliği bulunmayan Rasim Ozan Kütahyalı isimli sorunlu kişi; 19.11.2017 tarihinde canlı yayın esnasındayken kendisine yapılan şakayı, hem ülkemizin hem de Balkanların temel taşlarından olan Boşnak hemşerilerimiz üzerinden "Kusturmalı Boşnak S....." olarak nitelendirmiştir.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın bu alçakça ifadeleri değil Boşnak halkına, hiçbir halka karşı sarf edilemez. Bu ifadeler son derece tahrik edicidir, aşağılayıcıdır ve yapılan kelimenin tam anlamıyla ırkçılıktır. Daha düne kadar ailecek kumpas davalarının savcılarının heykellerini dikmeyi arzulayanların, FETÖ’nün bankasından çektikleri krediyle satın aldıkları yalılarından Boşnaklara hakaret etmeye hakları yoktur.

Bu aşağılıkça ifadeleri kullanan Rasim Ozan Kütahyalı’yı, Kütahyalı gibi akıl sağlığı şüpheli birini ekranlara çıkaran Beyaz TV’yi, tüm yöneticilerini, Beyaz Futbol isimli programın yapımcısı ve sunucunu kınıyoruz. Bu dakikadan itibaren Rasim Ozan Kütahyalı savcıların konusudur. Bizler de İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Derneği olarak bu konunun yakın takipçisi olacağız.

Boşnaklar ülkemizin ve Balkan coğrafyasının onurlu, gururlu ve şerefli bir parçasıdır” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.