Dolar 32,4471
%-0.12
Euro 34,7922
%-0.51
Altın 2.446,430
%0.42
Bist-100 9.941,00
%2.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta gönül köprüsü

Konak’ta gönül köprüsü

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, gönüller arasında kurduğu köprüyle üç yüreği sevgi çemberinde buluşturdu. Kemeraltı Çarşısı’nda Astaş firmasının sahibi Ahmet Dördüncü, İzmir insanının sevgi dolu kalbini bir kez daha gösterdi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2013 - 09:38
İZMİR- Hayırsever işadamı, Konak Belediyesi çatısı altında, ihtiyacı olan iki vatandaşa tekerlekli ve akülü sandalye armağan etti. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, gönüller arasında yıkılmaz bir köprü kuruldu. 

Kemeraltı esnafı olarak Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarını vurgulayan Dördüncü, tekerlekli sandalye ve akülü arabayı teslim alan ihtiyaç sahiplerine hayırlı olsun diyerek, “Başkanımız Hakan Tartan her sıkıntımızda, her ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda. Ben de babamın anısına böyle bir hayır işlemek istedim ve her konuda güvendiğimiz Hakan Tartan Bey’e danıştım. Sağolsun bizleri buluşturdu ve bu hayırlı işe aracılık etti” şeklinde konuştu.
Ahmet Dördüncü’yü duyarlılığından ötürü kutlayan ve sevgi dolu bir yüreği olduğunu söyleyen Başkan Tartan, mavi, kapak kampanyasını da hatırlatarak şöyle konuştu:
“Mavi kapak kampanyasında sadece beş ayda 180 sandalye ihtiyaçlılara ulaştı. Bu tamamen toplumun sevgisi, duyarlığı ve özverisi. Toplumun en geniş kapsamlı, en çok yankı bulan sevgi dolu kampanyasına sahip çıktık. Biz bu sevgi yolculuğunda aracı olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Ahmet Bey gibi hayırsever dostlarımızı da ihtiyacı olan kardeşlerimizle buluşturarak çorbaya bir tutam da olsa tuz koymak bizi mutlu ediyor.”

EMNİYET KEMERİ İLE GÜVENCE
2003 yılında geçirdiği bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan Selami Atalay(35) yıllardır istediği akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Ahmet Dördüncü ve Başkan Tartan’a teşekkür eden Atalay “Böyle duyarlı insanlar olduğunu bilmek çok güzel. Bunun herkese örnek olmasını diliyorum” dedi. Doğum sırasında yaşanan bir talihsizlik sonucu hayata engelli başlayan küçük Umutcan ise, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve Ahmet Dördüncü’nün girişimiyle çocuklar için özel yapılmış, emniyet kemerli sandalyesine kavuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.