Dolar 32,4625
%-0.07
Euro 34,7039
%-0.77
Altın 2.434,930
%-0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu-İYİ Parti görüşmesi iptal!

Kocaoğlu-İYİ Parti görüşmesi iptal!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın yeni yönetim ve il disiplin kurulu listesi Meral Akşener’den onay aldı. Bugün partisinin grup toplantısına katılan yarın da il başkanları toplantısına katılacak olan İl Başkanı Kırkpınar’ın yarın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile beklenen görüşmesi ise programının uzaması nedeniyle iptal oldu. 'Hayırlı olsun' ziyaretiydi...

  • Ege Postası
  • 06.11.2018 - 12:23

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 71 asil 71 yedek kişiden oluşan yeni yönetim kurulu listesi ile 9 asil ve 5 yedekten oluşan il disiplin kurulu üyelerinin onayı için gittiği Ankara’da partisinin genel başkanı Meral Akşener’den onay aldı.

Partisinin bugünkü toplantısına İzmir’den 100 partili ile birlikte katılan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yarın da Meral Akşener başkanlığında gerçekleşecek il başkanları toplantısında yerini alacak.

Kırkpınar’ın bugün akşam İzmir'e dönerek yarın yeni yönetim kurulu üyelerini açıklaması ve "hayırlı olsun" ziyaretine gelecek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu kabul etmesi bekleniyordu. Ancak Kırkpınar, il başkanları toplantısına katılacak olması nedeniyle Başkan Kocaoğlu’nu kabul edemeyecek. Kırkpınar’ın Başkan Kocaoğlu’nu önümüzdeki günlerde kabul etmesi bekleniyor.

YÖNETİMİ AÇIKLAYACAK

Kırkpınar'ın, Akşener tarafından onaylanan listesini, Perşembe ya da Cuma günü açıklayacağı kaydediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.