Dolar 32,4430
%-0.13
Euro 34,7323
%-0.68
Altın 2.441,360
%0.21
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya adaylığını açıkladı, yola çıktı

Kaya adaylığını açıkladı, yola çıktı

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya Kongre’de yeniden başkanlık için aday olacağını duyurduktan sonra mahalle çalışmaları için kolları sıvadı. İlk Mahalle bu akşam Efeler olacak. Kaya adaylığını açıkladı, yola çıktı

  • Ege Postası
  • 07.11.2017 - 14:58

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI - CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya 10 Aralık’ta yapılacak kongre için çalışmalarına başladı. Adaylığını ilçe başkanlığı önünde mini bir mitingle iki gün önce duyuran Kaya’yı çok sayıda destekçisi de yalnız bırakmamıştı. Kaya’nın adaylığını açıklarken söylediği  “2 yıl önce ‘çağdaş bir Buca diyerek’ çıktığımız yolda bizlere güvendiniz. Onurlandırdınız. İlçe başkanlığı görevini layık gördünüz. Göreve geldiğim günden bugüne heyecanımı yitirmedim. CHP’yi yerelde olduğu gibi genelde de iktidar yapabilmek için siz değerli yol arkadaşlarımla mücadele ettik. Buca’da 120 bin olan oyumuzu 204 binlere hep birlikte çıkardık. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere inat bu süreçten el ele çıkarak en büyük cevabı vermiş olduk. Geçmişte de Malta’ya kaçarak değil Samsun’a çıkarak verdik cevabımızı. Ülkenin o dönemde Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına ne kadar ihtiyacı varsa bugün de CHP’ye ihtiyacı vardır. 2019 seçimleri köprüden önce son çıkıştır. Bu süreçte bana düşen ne varsa yapmaya hazırım”  sözleri büyük destek almıştı.

47 MAHALLEYİ GEZECEK

Bu güçle yola devam edeceğini açıklayan Kaya Bu akşamdan itibaren 47 mahallede delegelerle buluşmak için çalışmalara başladığını bildirdi. İlk durağının Efeler Mahallesi olduğunu belirten Kaya “Mahalle toplantılarına start veriyoruz. 47 mahalleyi gezeceğim bana destek veren arkadaşlarımızın taleplerini alacağım. Destek vermeyenlerle de görüşeceğiz. Muhaliflerden de tarafımıza katılanlar oluyor. Destekler geliyor. Çalışmalarımızı Buca için sürdüreceğiz. Her geçen gün kanaat önderlerinden de katılımlar oluyor. Açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.