Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaburunlular diken üstünde; Dikkat köprü çökebilir

Karaburunlular diken üstünde; Dikkat köprü çökebilir

Karaburun Kent Konseyi, yapımı süren yol yapım çalışmaları ile ilgili önleyici tedbirlerin ve konuyla ilgili uyarıların dikkate alınmadığını belirterek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü,  T.C Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, Karaburun Kaymakamlığı ve Karaburun Belediyesi'ne durumu bildirip acil çözüm istedi. Kent Konseyi'nden acil yardım çağrısı

  • Ege Postası
  • 30.05.2018 - 13:23

Karaburun Kent Konseyi'nin ilgili kurumlara gönderdiği yazıda, Karaburun-Mordoğan arasında başlatılan yeni yol çalışmalarının Kaynarpınar-Karaburun arasında belirlenen çalışma noktalarında sürdürüldüğü, Karaburun İlçesi İnecik Mahallesi içindeki Kaynarpınar Mevkii’nde yol çalışmasını yürüten AYK Yol Yapı İnşaat San.Tic. A.Ş  tarafından yapılan alt/üst geçişli köprünün, yapımdan kaynaklı kusurdan dolayı yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu öne sürüldü.

Karaburun İlçesi’nin İzmir’e bağlanan ve en çok kullanılan bu hattında  köprüyle ilgili tehlike görünür haldeyken önleyici tedbirlerin ve  konuyla ilgili yapılan uyarıların dikkate alınmadığı belirtilen dilekçede "İnecik Mahallesi Kaynarpınar Mevkii’ndeki  alt/üst köprü geçişinin acilen teknik bir incelemeden geçirilmesi ve gerekirse güvenlik için geçici bir süreliğine trafiğe kapatılması olası kazaların önüne geçilmesi açısından önem taşıyacaktır” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.