Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan 'Yıldırım' yorum: Cumhurbaşkanı karar verecek!

Karabağ'dan 'Yıldırım' yorum: Cumhurbaşkanı karar verecek!

Halk TV'de canlı yayına katılan Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun AK Parti'nin yeni Genel Başkanı seçilip Başbakan olan Binali Yıldırım'a yönelik sözlerine çarpıcı bir yorumda bulundu. Kocaoğlu'nun Yıldırım yorumuna Karabağ'dan çarpıcı değerlendirme:

  • Ege Postası
  • 24.05.2016 - 09:29

EGE POSTASI - Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ, Halk TV'de katıldığı programda İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun AK Parti'nin yeni Genel Başkanı seçilip Başbakan olan Binali Yıldırım'a yönelik söylediği sözlere çarpıcı bir değerlendirme yaptı.

Kocaoğlu, "Binali Bey'in Başbakan olması, mutlaka İzmir'in lehine olacaktır. Binali Bey Başbakan olursa İzmir'e mutlaka destek verecektir, vermek de görevidir. Bana sorsalar ‘Kim olsun' diye, gönlümden geçen isim, Binali Bey derim" ifadesini kullanmıştı.

İZMİR AÇISINDAN DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

Karabağ, parti tabanının bir bölümünden de tepki gören Kocaoğlu'nun Yıldırım ile ilgili sözleri için "Geçmişte Ankara ile yaşanan sıkıntılar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'Gönlümdeki başbakan Binali Yıldırım' dedi. Görülmesi gereken konu Yıldırım'ın Başbakan olması demek Cumhurbaşkanının tüm inisiyatifi eline almasıydı. İzmir'e gelecek yatırımlara Cumhurbaşkanı karar verecek. Dolayısıyla İzmir açısından değişen bir şey yok ki" dedi. 

REÇETE YAZDI

CHP'nin iktidarı için reçete de yazan Karabağ, " Türkiye muhalefetinde CHP geniş yelpaze açması gerek. Demokratik kitle örgütlerini harekete geçirmek gerek. Sisteme inanan Atatürkçü Cumhuriyetçi Laik bir organziasyon yapmalı. Parti binalarından çıkmamız gerek. Demokratik haklarını halkın kullanması adına CHP'nin öncülük etmesi gerek. Umutsuz MHP tabanına umut olmalıyız. Bölünmek istemeyen Kürt kardeşlerimize umut olmalıyız. CHP'nin toplumsal muhalefeti toparlaması gerek. Halkın taleplerini sokağa taşıması gerek. CHP'nin içindeki disiplinsizliği gidermek gerek. Her önüne gelen her yerde konuşmaz. CHP'de siyaset yapanlar ülkeyi düşünmeli. Aday olacağı makamı değil. CHP'den başka çaremiz yok" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.