Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınları etkileme için en etkili tüyolar

Kadınları etkileme için en etkili tüyolar

Kadınları etkilemenin bir sanat olduğunu söyleyebilirim. Çünkü bir kadını etkilemeniz için çok yakışıklı olmanıza da gerek yok. Her kadın hassas ve narindir onlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini bildiğiniz takdir de onları etkilememeniz için hiçbir neden yok.

  • Ege Postası
  • 20.07.2017 - 10:54

Bu makalemde sizlere kadınları etkilemenin yolları konusunda bilgi vermek istedim. Hani bir söz vardır ya bir erkeği etkilemek istiyorsanız onun midesine hitap etmelisiniz diye işte bu söz tam olarak erkeği anlattığı gibi kadınları da etkilemenin bir takım önemli başlıkları vardır. İsterseniz gelin bu başlıklara kısaca şöyle bir göz atalım

BİR KADIN NELERDEN ETKİLENİR'

Bu başlık her erkeğin bilmek ve merak ettiği konuların başında gelir. Çekici olmak, yakışıklı olmak, paralı olmak, kılık kıyafet ve de konuşma kısaca bunlar önemli unsurlardır fakat bunların her biri de tek başına yeterli olacak şeyler değildir. Bu önemli konuların hepsini bir arada kullandığınızda ancak doğru sonuca ulaşabilirsiniz.

Bir kadını etkilemek için ilk önce kendinizi bir teknik adam gibi düşünmelisiniz. Teknik adamın ihtiyacı olan her türlü malzemeyi yukarıda zaten saydık sen bu malzemeyi doğru kullanmayı başarabilirsen o zaman karşı takımı yenmemen içinde bir sebep yoktur. Önemli olan konu doğru taktikle savaşabilmekten geçer. Mesela futbolda bazen 9 kişi ile maçı kazanan takım olabilir bunun nedeni takım oyununu doğru bir şekilde sahaya yansıtmasından geçer. Kısaca belirtmek istediğim şey bir kadını etkilemek için yakışıklı ve zengin olmanız gerekmiyor. Eğer ki bunlara sahipseniz ve de bir kadını etkileyememişseniz o zaman sizde doğru bir teknik direktör sayılmazsınız ve ilk önce kendinizi eğitmeniz gerekiyor.

Bir erkeği gösterişli kılan şey karizmadır. Karizma ise para ve pulla ölçülmez. Şöyle etrafınıza bir bakın güzel kızların yanında hep yakışıklı olmayan erkekleri görürsünüz ve kendi kendinize kızarsınız bu kız bu adamın neyine bakıyor diye. İşte burada önemli şey karizmadır. Bir kadınla konuşurken yapacağınız her türlü hareket sizin karizmanızı da ortaya koyacaktır. Şimdi gelelim merak ettiğiniz ipuçlarına.

KADINLARI ETKİLEMEK İÇİN İPUÇLARI

Ayrıntılar her zaman çok önemlidir. Belki sizin için küçüktür ancak karşınızdakinde büyük etki yaratabilir. Bu kelimeyi aslında daha öncelerde çok fazla kullandım ama küçük jestler her zaman işe yaramıştır. Bir kadına güzel bir iltifatta bulunduğunuz da onun dikkatini çok çabuk bir şekilde çekersiniz. Yapacağınız küçücük bir yorumun ne kadar büyük bir tusunami yaratacağını hayal bile edemezsiniz. Kadınlar için ayrıntıların kraliçesi demek yerinde olacaktır. Erkekler düz mantık br şekilde hareket ederler ama senin bu yazıdan sonra kesinlikle düz mantıklığı bırakman gerekiyor. 

GÖZLERİNE BAK

Güzel bir kadın gördüğün zaman ilk tanışmadan önce onun gözlerine bakmalısın. Biliyorum ki ilk etapta bu zor olacak. Yani gözlerini başka noktalara kaçırmak durumunda kalabilirsin ancak bir kadınla konuşmaya başlarken onun gözlerinin içine baktığında kendine olan güveni de ona sağlamış olursun. Özellikle kadınla tanıştıktan sonra onun gözlerinin içerisine bakmaya devam ettiğinde onu çok mutlu edersin. Bir diğer yandan da bir kadının gözlerinin içine bakarak konuştuğunda daha güzel kelimeler kurup konsantre olabilirsin. Bu da senin söylemen gereken şeylerin üstü kapalı değil doğrudan çıkmasına neden olacaktır. Kadınlar için açıksözlü olmak önemlidir. Erkekler genelde buna karşı çıksalarda kadınlar her zaman dosdoğru olandan yanadır. Gözlerine baktığında onunda net bir iletişim kurmuş olursun ve tüm ilgisini de kendi üzerinde toplamayı başarabilirsin. Eğer ki onunla konuşurken aynı zamanda başka bir şeylerle ilgileniyor veya bakıyorsan o zaman senin samimiyetinden şüphe etmeye başlayacaktır ve bu da iyi bir durum olmayacaktır. Ancak gözlerini illaki kaçıracaksan o zaman onun dudaklarına bakmanı tavsiye ediyorum lakin bunu da asla abartmamalısın.

BAKIMLI OL

Kadınlar bakımlı erkekleri severler ancak bunu hiçbir zaman dile getirmezler. Bu yüzden de güzel bir kadınla konuşacaksan o zaman bakımlı olmak ve mis gibi parfüm kokmak zorundasın. Bakımlı olmak demek pahalı kıyafetler giymek demek değildir. Ya da takıp takıştırmak. Ya da sakalsız bıyıksız olmaz kısacası üzerinize her ne giyiyorsanız onların birbiriyle uyum içerisinde olmasına dikkat etmelisiniz. Düzen bir kadının aradığı en büyük şeydir. Bu nedenle de kılık kıyafetiniz sizin düzeniniz noktasında sizi ele verecektir. 

NAZİK DAVRAN

Kibarlık önemlidir. Bu yüzden de hiçbir dönem kibarlığın modası geçmez. Her mevsimde ona kibar olabilirsin. Kışın paltosunu alabilirsin yazın ise çantasını taşıyabilirsin. Aslında bu dededen gelen bir alışkanlıktır çünkü eski insanlar eşlerinin peşinden hiç ayrılmazmış ve uzun evliliklerin sırrı da buymuş. Kadınlara ne kadar fazla değer verirseniz onun iki katını geri alabilirsiniz. Kadınlar duygusal varlıklardır ve ilgi gördüklerinde hemen yelkenleri devirebilirler. Hatta bir kadın film izlerken bile ağlayabilir. 

ONUN ARKADAŞLARIYLA DA YAKINLIK KUR

Arkadaşlık dünyanın en güzel şeyidir. Özellikle de beğendiğiniz bir kadının arkadaşlarıyla yakınlık kurduğunuzda bunun avantajlarını çok yaşarsınız. Bilmediğiniz konular hakkında onlardan bilgiler almak ve kişiliğini zekasını çözmek daha basit edecektir. Unutma ki sen karşındaki kadını ne kadar ayrıntılı inceliyorsan o seni daha ayrıntılı inceliyor bu yüzden de bu incelemeye 1-0 önde başlamak istiyorsan önce yakın arkadaşlarıyla samimiyeti artırmalısın. Onlar seni ne kadar çok severse senin için o kadar destekçi olacaktır. Hatta bir kadının en yakın kız arkadaşı senin hakkındaki tüm düşüncelerini de baştan aşağıya olumlu ya da olumsuz olarak değiştirebilecektir.

Kadınlar karşısındaki erkeğin öncelikli olarak kendisi ile ne kadar uyumlu bir partner olacağını düşünmeye başlarlar ve bunun içinde yakın arkadaşları onun kılavuzu olacaklardır. Siz arkadaşlarıyla muhabbete girdiğinizde ve o insanlarında sizden hoşlanmasını sağladığınız da olayın akışı bir anda değişebilecektir. Rüzgarı arkanıza aldığınız da çok daha basit bir şekilde hareket edersiniz unutmayın. Buna bir anlamda kaleyi içten fethetmekte diyebilirsiniz. Kadınlar sosyal, komik, eğlenceli, ciddi ve uyum içerisinde olan bir erkeğe her zaman olumlu bakarlar bu yüzden de kendinizin iyi bir partner olacağını ispat etmek durumundasınız.

TELEFONU GÖRMEZDEN GEL

Genelde erkekler bir kadınla konuşurken telefonlarının çalmasıyla birlikte karşısındakiyle konuşurken bayanları etkilediklerini düşünürler. Hele ki mesaj atıp alma süreçlerinde cool olduklarını zannederler. Bu erkeğin çok aranan bir insan olduğu düşüncesinden kaynaklanan bir durumdur ancak aslında bu yapmış olduğu şey de çok yanlıştır. Çünkü karşısındaki kadına vermiş olduğu mesaj olumsuz yönde geçecektir. Eğer ki bir kadınla konuşuyorsanız o zaman telefonunuz çalsa da çok acil olmadığı sürece bakmamalısınız. Bırakın o anı ona ayırın sizi arayan kişiye siz daha sonrasında yeniden dönersiniz. Bir kadınla konuşurken telefona bakmak demek aslında sen biraz bekle önceliğim var demenin diğer adıdır. Kızla ilk buluşmadan önce bu noktalara dikkat etmek sizi maça 3-0 önde başlatır.

PLANLADIĞIN SORULARI SOR

Bir kadını güvende hissettirmenin adı önceden planlamış olduğunuz soruları sormaktan geçer. Eğer ki çok özel konulara girmeden kafandaki soruları sorarsan bir anlamda onun da güvenini kazanmış olursun. Her kadın kendinden bahsedilmesinden hoşlanır. Her ne kadar belli etmeseler de bu böyledir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.