Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZTO Başkan Adayı Özgener'den Ortak Akıl Grubun’a teşekkür

İZTO Başkan Adayı Özgener'den Ortak Akıl Grubun’a teşekkür

İzmir Ticaret Odası Başkan adayı Mahmut Özgener Ortak Akıl Grubu’nun bugün yayınladığı İZTO manifestosunu dikkatle okudunu belirterek hassasiyetlerinin ortak olduğunu dile getirdi. Başkan Adayı Özgener “Hemen hemen bütün konuşmalarımda ve röportajlarımda kalın çizgilerle belirttiğim gibi; İzmir Ticaret Odası Yönetimi bir kamu hizmetidir. İZTO yöneticileri üyelerinin ve İzmir kentinin hizmetindedir” dedi. İZTO Başkan Adayı Özgener'den jet yanıt!

  • Ege Postası
  • 24.03.2018 - 17:27

EGEPOSTASI - İzmir Ticaret Odası’nın 9 Nisan’da yapacağı oda seçimlerde Başkan Adayı olan İş Adamı Mahmut Özgener, Ortak Akıl Grubu’nun bugün yayınladığı İZTO manifestosunun ardından yaptığı açıklamada İZTO’yu birleştirici, kapsayıcı bir kurum haline getireceklerine yürekten inandığını dile getirdi.

Özgener açıklamasında, “Bugün İzmir Ticaret Odası, Ortak Akıl Grubu adına sözcü olarak açıklama yapan Sayın Salih Özçiftçi’nin yayınlamış olduğu İZTO manifestosunu büyük bir dikkatle okudum. Seçimler öncesinde üyeler adına büyük bir hassasiyet göstererek ve yol göstermek adına yapılmış bu çalışmadan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bu vesileyle de göstermiş oldukları duyarlılık nedeniyle çok kıymetli Ortak Akıl Grubunu oluşturan değerli üyelere teşekkürlerimi iletmek isterim. Öncelikle manifestoda yer alan her bir cümleye katıldığımın altını çizmek istedim. Ayrıca, ancak bu duyarlılık içerisinde olduğumuz takdirde, İZTO’yu İzmir’imiz adına hizmet üreten güçlü bir birleştirici ve kapsayıcı bir kurum haline getirebileceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

ETİK DEĞER VE ŞEFFAFLIK VURGUSU

İZTO’ya etik değerler ve şeffaflığın hakim olması gerektiğini ifade eden Özgener, “Hemen hemen bütün konuşmalarımda ve röportajlarımda kalın çizgilerle belirttiğim gibi; İzmir Ticaret Odası Yönetimi bir kamu hizmetidir. İZTO yöneticileri üyelerinin ve İzmir kentinin hizmetindedir. Bu makamın kişisel çıkarlar için ve tek adam yönetim zihniyetiyle kullanılmaması ayrıca bir siyasi partinin uzantısı olarak görülmemesi, başka noktalara atlamak için bir sıçrama tahtasına dönüştürülmemesi gerekir. Odamıza; Atatürk devrim ve ilkelerine, laik, demokratik Cumhuriyet değerlerine bağlı, katılımcı, üyesine değer veren ve değer yaratan çağdaş yönetim anlayışı hakim olmalıdır. Odamızda birlikte üretip, birlikte yöneterek kurumsal gelişimi, etik değerleri, şeffaflığı sağlamak esas olmalıdır. Bu ilkeler bundan sonra odamızın temel değerleri olmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.