Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli belediye başkanlarından İmamoğlu'na destek

İzmirli belediye başkanlarından İmamoğlu'na destek

CHP’de milletvekilleri ve başkanların İstanbul mesaisi tam gaz devam ediyor. İzmirli vekillerin ardından İzmirli belediye başkanları da İstanbul'a gitti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz Millet İttifakı'nın CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için sahaya indi. İzmirli belediye başkanlarından İmamoğlu'na destek

  • Ege Postası
  • 11.06.2019 - 13:46

EGEPOSTASI- CHP’de milletvekillerinin ve parti kurmaylarının yoğun mesai harcadığı 23 Haziran İstanbul seçimi için İzmirli iki başkan da sahaya indi. İstanbul ve ilçelerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP, bir yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da İmamoğlu için oy istiyor. 

BAŞKAN  BATUR İMAMOĞLU’NUN YANINDA  

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile buluştu. Başkan Batur, İzmir’in, İzmir’in kalbi Konak’ın tüm desteğini yanında getirdiğini ifade etti. Batur, “Sayın Ekrem İmamoğlu, büyük bir haksızlık yaşamaktadır. Biz de kendisine desteğimizi sunmak için İstanbul’dayız. İzmir, İzmir’in kalbi olan Konak, Sayın İmamoğlu’nun yanındadır. Bu seçim sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin seçimidir. 23 Haziran’da hak, hukuk ve adalet test edilecek. Biz de hakkın yerini bulması için İstanbul’da çalışacağız. Her şey çok güzel olacak. Halkın oylarıyla göreve getirildiği halde mazbatası elinden alınan Sayın Ekrem İmamoğlu hakkını söke söke alacaktır” diye konuştu.

“HAKLIYA HAKKINI VERİN” 

Başkan Batur, İmamoğlu’yla görüşmesinin ardından, partisinin görevlendirdiği Bağcılar bölgesinde alan çalışmalarına katıldı. CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez, ile birlikte ilçeyi gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Batur, Ekrem İmamoğlu için oy isteyerek, “Ülkenizin geleceği için sandığa gidin ve haklıya hakkını verin” dedi.

Başkan Batur, buluşmayı sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla duyururken, “Her şey çok güzel olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. Hak yerini bulsun diye İstanbul’da durmadan çalışacağız” sözleriyle destek mesjaı verdi.  

AKSOY VE GÜRBÜZ'DEN HEMŞEHRİ MARKAJI

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İmamoğlu’nun seçim kampanyası kapsamında Bağcılar İlçesi Güneşli’de, Güneşli Trakyalılar Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜRBÜZ’DEN AŞKLA KAZANALIM VURGUSU

Başkan Gürbüz, İmamoğlu adına oy isterken, “Seçilmiş bir başkanı görevden alığ tekrar seçime gidiyorlar bu kabul edilebilir değil. Sabah başörtülü bir ablamızla karşılaştım ve kime oy vereceğini sordum aldığım cevap ‘Ben kalbi ve vicdanı olan bir insanım. Ben Ekrem İmamoğlu’na atacağım’ dedi. İnsanların attığı oya saygı duymazsanız bu millet size tokat atar. Oy farkının daha da yükseleceğine inanıyorum. Çünkü Türk milleti mağdur ve mazlumun yanındadır. İstanbul da İzmir’e benzer aşkla kazanalım”  diye konuştu. 

AKSOY’DAN MENEMEN’E DAVET! 

Başkan Aksoy ise Bağcılar seçim bölgesini isteyerek seçtiğini ifade ederken, “Menemen ve İzmir’de yeni bir şeyler başardık. Tunç Soyer ile yeni bir ekip geldi. İstanbul seçimi tüm Türkiye’de takip ediliyor. Geçmiş dönemde kime oy vermiş olursanız olun ancak bu seçimde bunların önemi yok. Sandıktan çıkan sonuca saygı gösterilmedi burada temel problem bu. Toplum değişimi istiyor, AK Parti’nin bu saatten sonra seçimlere değil kendisine çeki düzen vermesi gerekirdi. Seçimler ne zamana kadar devam edecek onlar kazanana kadar mı öyle bir şey olamaz. Parti farketmeksizin Menemen’e gelen herkese kapımız açık bunu da unutmayın” dedi.

BAŞKAN AKSOY’DAN TESTİLİ ZİYARET 

Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için İstanbul’da sahaya inen bir diğer isim de Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy oldu.

Başkan Aksoy, Bağcılar Bölge Seçim Koordinasyon Sorumlusu 24. Dönem İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile bir araya geldi. Ziyareti sosyal medya hesabndan duyuran Başkan Aksoy, “Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek için Bağcılar Bölge Seçim Koordinasyon sorumlusu 24. Dönem İstanbul milletvekilimiz Süleyman Çelebi ve CHP Bağcılar ilçe başkanımız Murat Sönmez'i makamında ziyaret ettik. Herşey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. 

Başkan Aksoy’un ziyaret sırasında Menemen’in simgelerinden olan testi hediye etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.